Leonard Dicaprio i En runda till remake

Alla kvinnor Leonardo DiCaprio har dejtat – hur orkar han?

Moa Andersson
Uppdaterad 11 februari 2023 kl. 10:02 | Publicerad 10 februari 2023 kl. 09:02

Skådespelaren DiCaprio har en typ – alla under 25 år

Leonardo DiCaprio är känd för att ha dejtat några av de mest framgångsrika kvinnorna i världen. Hur orkar man kan man undra? Nedan listar jag några av kvinnorna han dejtat.

Förutom att Leonardo DiCaprio har haft en av de mest framgångsrika karriärerna i Hollywood, har han även dejtat några av de mest profilerade kvinnorna i världen. Enligt källor ska DiCaprio aldrig ha dejtat någon äldre än 25 år. Elle har listat 19 kvinnor han sägs ha dejtat, nedanför listar jag några av dem.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio i "Django Unchained". Foto: Sony Pictures

Eden Polani

Leonardo DiCaprio har definitivt en grej för kvinnor som är många år yngre än han själv. Hans senaste rapporterade romantiska fling är 19-åriga modellen Eden Polani, vilket ha gjort många upprörda när han själv är 48 år fyllda.

Hur mycket sanning som ligger bakom ryktet vet man däremot inte. Det sägs nämligen att de endast hamnat bredvid varandra på en fest när bilden på dem knäpptes – och båda har dementerat att de skulle ha ett förhållande.

Bridgert Hall

Supermodellen Bridgert Hall tros ha varit DiCaprios första modellflickvän. Den före detta Victoria's Secret-modellen deltog i många evenemang med den då blivande skådespelaren 1994. 

Halls karriär har sett henne arbeta med de främsta lyxmodemärkena inklusive Gucci, Ralph Lauren och Dior.

Nina Agdal

Den danska modellen Nina Agdal dejtade Oscarsvinnaren mellan 2016-2017 när hon var 24 år. Deras romans tros ha börjat i juli 2016 med rapporter att de blev exklusiva i oktober 2016.

Camila Morrone

Man tror att Morrone och DiCaprio började dejta 2017, även fast han sågs tillsammans med sitt ex och Oscarsvinnaren Nina Agdal på dejter i maj 2017.

Senare samma år blev det däremot uppenbart att Leonardo gått vidare med den dåvarande 20-åriga Morrone som är modell och skådespelerska.

Kristen Zang

DiCaprio tog modellen Kristen Zang till premiären av 1996 års film Romeo + Juliet. Paret tros ha brutit upp kort innan hans film Titanic släpptes och han sköts till internationell berömmelse.

Kelly Rohrbach
Kelly Rohrbach. Foto: Paramount Pictures.

Kelly Rohrbach

DiCaprio och Kelly Rohrbach sågs första gången tillsammans cyklande i New York i juni 2015. Skådespelaren Kelly, som är mest känd för sin roll i filmen Baywatch med Zac Efron, var vid tidpunkten 25 år gammal.

Paret sågs sitta sida vid sida av herrfinalen i US Open 2015.

Rihanna
Rihanna. Foto: Amazon Studios.

Rihanna

Efter Leonardos splittring från exet Kelly Rohrbach 2015 sågs han med världsartisten Rihanna i Paris. Han troddes ha smugit in på en efterfest för artistens födelsedag 2017 och de sågs även setts tillsammans på många andra fester och utekvällar under åren.

Ryktet satte igång 2016 när Rihanna och DiCaprio fotograferades nära varandra på Coachella i april 2016. Här ska det understrykas att deras eventuella romans har av stjärnorna snarare beskrivits som en nära vänskap.

Toni Garrn

Den tyskfödda Victoria's Secret-modellen Toni Garrn dejtade i tysthet Leo i 18 månader men bröt upp i december 2014. Det ryktades dock att Garn och DiCaprio återupplivade sin romans en gång i september 2017, två år efter uppbrottet.

Modellen har sedan uppbrottet gift sig med den engelska skådespelaren Alex Pettyfer. Paret tillkännagav sitt äktenskap på Instagram, som ägde rum i oktober 2020 i hennes hemstad Hamburg efter deras tio månader långa förlovning. 

Kat Torres

Den brasilianska modellen Kat Torres sa att hon dejtade den "fantastiska" Leonardo i oktober 2013, efter att ha träffat honom i Cannes. "Leo är fantastisk, men jag är orolig för vad han kommer att tycka om att jag pratar med dig" berättade hon för en reporter på den brasilianska tidningen Extra 2013.

De hade en pakt som ingenting någonsin skulle sägas om deras relation, men kort efter hennes påståenden rapporterades det att paret inte var i ett förhållande.

Miranda Kerr

Miranda Kerr, som många känner igen från Victoria's Secrets catwalk, ska ha tillsammans med DiCaprio setts äta middag i Las Vegas med vänner 2013 efter att hon skildes från sin ex-man Orlando Bloom.

Däremot vet man inte om middagen var en indikation på att paret på något sätt var romantiskt involverade. Kerr gifte sig senare med affärsmannen Evan Spiegel som hon idag har två barn med.

Blake Lively
Blake Lively. Foto: Phase 4 Films.

Blake Lively

Blake Lively och DiCaprio tros ha haft en fem månader lång romans 2011. Paret sågs på en yacht tillsammans i Cannes, långt innan hon gifte sig med sin nu man och pappan till sina tre döttrar, Ryan Reynolds.

Paret sågs  dejter i Italien, New York och Australien.

Andra kvinnor Leonardo DiCaprio ska ha dejtat:

 • Erin Heatherton
 • Anne Vyalitsyna
 •  Bar Rafaeli
 • Gisele Bündchen
 • Eva Herzigova
 •  Amber Valletta
 •  Helena Christensen
 •  Demi Moore
 •  Kristen Zang
 •  Naomi Campbell
 •  Bridget Hall

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL