6 kommande skräckfilmer på bio du inte får missa

6 kommande skräckfilmer på bio du inte får missa

Uppdaterad 15 juli 2021 kl. 07:07 | Publicerad 15 februari 2019 kl. 08:02
ANNONS
ANNONS

I skrivande stund finns det sex stycken kommande skräckfilmer på bio. Nedan kan du läsa om vilka de är.

Vilken av dessa skräckfilmer kommer du att se på bio?

Happy Death Day -  14/2

Regi: Christopher Landon
Skådespelare: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine
Originaltitel: Happy Death Day 2U
Originalspråk: Engelska
Premiär: 14 feb 2019

I uppföljaren till Happy Death Day så upptäcker vår hjältinna Tree, att även om det var tufft att behöva dö om och om igen... så var det ingenting jämfört med de faror som komma skall.

The Prodigy - 22/2

Regi: Nicholas McCarthy
Skådespelare: Taylor Schilling, Brittany Allen, Jackson Robert Scott, Colm Feore
Originaltitel: The Prodigy
Originalspråk: Engelska
Premiär: 22 feb 2019

Sarah är oroad över sin unge son Miles skrämmande beteende och tror att en ond och övernaturlig kraft tar över honom. Sarah måste välja mellan en mammas instinkter att skydda sin son till varje pris och det desperata behovet att undersöka vad, eller vem, som orsakar hans onda svängningar. Sarah tvingas söka svaren i det förflutna. Publiken följer med på en otäck åktur där linjen mellan det verkliga och overkliga, blir kusligt suddig...

Us - 22/3

Regi: Jordan Peele
Skådespelare: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II, Anna Diop, Evan Alex, Shahadi Wright Joseph,Madison Curry, Cali Sheldon, Noelle Sheldon
Originaltitel: Us
Originalspråk: Engelska
Premiär: 22 mar 2019

Adelaide plågas av ett oförklarligt och outrett trauma från sitt förflutna och tillsammans med några otäcka tillfälligheter ökar hennes paranoia till nya nivåer då hon anar att någon hemskt kommer att hända hennes familj.

Efter en stel dag på stranden med deras vänner, återvänder Adelaide och hennes familj till sommarhuset. . När mörkret faller upptäcker familjen fyra siluetter som står på uppfarten och håller varandras händer.

Jurtjyrkogården - 5/4

Jurtjyrkogården.
Jurtjyrkogården.
Regi: Kevin Kolsch, Dennis Widmyer
Skådespelare: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Naomi Frenette
Originaltitel: Pet Sematary
Originalspråk: Engelska
Premiär: 5 apr 2019

Efter att ha flyttat från Boston till Maines landsort med sin fru Rachel och deras två barn, hittar Dr. Louis Creed en mystisk djurkyrkogård, gömd långt inne i skogen nära familjens nya hem. När en ofattbar tragedi inträffar, vänder sig Louis i sin förtvivlan till sin ovanlige granne, Jud Crandall, och sätter därmed igång en livsfarlig kedjereaktion som släpper en oändlig ondska fri, med fruktansvärda konsekvenser.

The Curse of La Llorona - 17/4

Regi: Michael Chaves
Skådespelare: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz
Originaltitel: The Curse of La Llorona
Originalspråk: Engelska

Efter att ha ignorerat den kusliga varningen från en mamma som misstänks för barnmisshandel dras snart en socialarbetare och hennes egna barn in i en skrämmande och övernaturlig värld.

Ma - 31/5

ma

Regi: Tate Taylor
Skådespelare: Octavia Spencer, Allison Janney, Missi Pyle, Luke Evans, Juliette Lewis
Originaltitel: Ma
Originalspråk: Engelska
Premiär: 31 maj 2019

Alla är välkomna till Ma. Men lycka till att komma hem säkert.

Sue Ann är en person som mest håller sig för själv i sin hemstad i Ohio. En dag frågar Maggie, en ny tonåring i stan, om hon kan köpa lite sprit till henne och hennes vänner. Sue Ann ser chansen att skaffa sig fler, intet ont anande, yngre vänner.

Hon erbjuder dem chansen att slippa att dricka alkohol och sedan köra bil genom att hänga i källaren i sitt eget hem istället. Men det finns några husregler: Ett av barnen måste vara nykter. Svär inte. Gå aldrig upp på övervåningen. Och kalla henne "Ma".

Men när Mas gästfrihet börjar gå över till besatthet, började det som var en tonårsdröm förvandlas till en terroriserande mardröm, och Mas plats går från den bästa platsen i staden till den värsta platsen på jorden.

Vilken skräckfilm tänker du se på bio?

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL