Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Trailer till Friheten säsong 2

Trailer till Friheten säsong 2

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
10 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
10 november 2020

Premiär 22 november.

Snart är det premiär för den andra säsongen av "Friheten" på Viaplay. Nu släpps den officiella trailern till den danska serien där bedragarna Erik och Nina, tillsammans med sin familj, är i full färd med att planera deras hittills största kupp. Friheten säsong 2 har premiär 22 november.

I den andra säsongen av Friheten utgörs ramen för handlingen än en gång av dragkampen mellan det trygga, men rätt tråkiga familjelivet, och det spännande livet som bedragare. Erik (Lars Ranthe) och Ninas (Lene Maria Christensen) dotter Esther och hennes pojkvän Patrick har flytt till Bolivia med alla pengar från kuppen de genomförde i förra säsongen. Men när Esther och Patrick berövas pengarna och plötsligt lämnas ensamma i den bolivianska djungeln, måste Erik och Nina be om hjälp från sin gamla partner Jaqueline (Lotte Andersen) för att få hem dem. Det ena ger det andra och snart är Erik och Nina i full färd på väg mot deras hittills största kupp och tittarna tas med på en nervkittlande resa. 

Den nya säsongen av Friheten är skriven av Thor Bjørn Krebs och Mikkel Serup och produceras av SAM Productions. Säsongen består av åtta avsnitt och får exklusiv premiär på NENT Groups streamingtjänst Viaplay 22 november. 

För fler klipp och trailers --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL