Trailer till "Amsterdam" med Christian Bale och Margot Robbie

Trailer: Christian Bale och Margot Robbie löser mord i "Amsterdam"

07 juli 2022 kl. 07:07

Första titt på American Hustle-regissörens nya film

Det har nu släppts en trailer till den stjärnspäckade mysteriefilmen "Amsterdam" med Christian Bale i spetsen. Utöver honom får vi se flera minst sagt stora filmstjärnor.

Det är 20th Century Studios som nu släpper en första trailer till deras kommande film Amsterdam, en mysteriedriven dramafilm som delvis bygger på verkliga händelser. I filmen får vi huvudsakligen se en trio i Christian Bale, Margot Robbie och John David Washington. Vi får även se stora namn som Robert De Niro, Rami Malek, Mike Myers, Zoe Saldana, Chris Rock och Timothy Olyphant.

Stjärnspäckad trailer Amsterdam med Christian Bale i huvudrollen
Christian Bale, Margot Robbie och John David Washington. Foto: 20th Century Studios.

I berättelsens centrum följer vi tre nära vänner – två soldater och en sjuksköterska – som blir anklagade för mord. De tre måste nu lista ut hemligheter för att ta reda på vem den skyldige egentligen är och därmed rentvå sina namn, men på vägen riskerar de att avslöja en stor komplott. Handlingen bygger på amerikansk 30-talshistoria och blandar händelser som inträffat med fiktion. 

Amsterdam är regisserad av David O. Russell som nominerats till fem Oscars och ligger bakom filmer som American Hustle, Du gör mig galen och The Fighter. För den sistnämnda vann Bale sin hittills enda Oscar. 

Spana in trailern här nedan:

 

"Amsterdam" har premiär den 4 november 2022.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL