Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailer: Alexander Skarsgård och Kirsten Dunst återförenas

Trailer: Alexander Skarsgård och Kirsten Dunst återförenas

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
22 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
22 oktober 2020

Spelar mot varandra för första gången sedan i "Melancholia" (2011).

Kirsten Dunst och Alexander Skarsgård återförenas i den mörka 90-talskomedin "On Becoming a God in Central Florida" som har premiär på den nya streamingtjänsten Paramount+ den första november.

Kirsten Dunst i "On Becoming a God in Central Florida".
Foto: Paramount+.

"On Becoming a God in Central Florida" är en mörk och humoristisk berättelse om baksidorna av fritt företagande och en driven kvinnas obevekliga strävan efter den amerikanska drömmen. Huvudrollen, Krystal Stubbs, spelas av Kirsten Dunst (Fargo, Melancholia, Spiderman) och i en liten men för serien avgörande roll medverkar Alexander Skarsgård som Krystals man Travis.

On Becoming a God in Central Florida är en miniserie bestående av tio avsnitt som utspelar sig i en förort till Orlando i början av 90-talet. Krystal Stubbs (Dunst) är en lågavlönad vattenparksarbetare som gör allt för att avancera som försäljare i rörelsen Founders American Merchandise (FAM), ett sektliknande och superpatriotiskt pyramidspel som redan raserat hennes liv en gång.

MER LÄSNING:

Årets bästa serier

Streamtingtjänsten Quibi läggs ner

Trots monumentala motgångar kämpar sig Krystal upp genom den snåriga försäljningskulten och skyr inga medel för att nå framgång. Hennes smutsiga kamp för lycka och pengar ställs i skarp kontrast till det neonskimrande Florida på 90-talet där solgula Walkmans, stentvättade jeans och rosa fyrhjulingar är vardag och där yta och framgång betyder allt.

Kirsten Dunst, som tidigare i år blev Golden Globe-nominerad för sin roll som Krystal, återförenas här med Alexander Skarsgård för första gången sedan Melancholia (2011). I övriga roller syns bland andra veteranen Ted Levine (När lammen tystnar, Heat, American Gangster) som den karismatiske sektledaren Obie Garbeau II samt Théodore Pellerin (Genèse), Beth Ditto (Nocturnal Animals) och Mel Rodriguez (The Last Man on Earth).

De två första avsnitten av "On Becoming a God in Central Florida" har premiär på Paramount+ den 1a november, därefter släpps ett avsnitt i veckan.

För fler klipp och trailers --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL