Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Teaser till Christian Bales Netflixfilm The Pale Blue Eye

Teaser till Christian Bales Netflixfilm The Pale Blue Eye

Kristian Andersson | Klipp
29 oktober 2022
Kristian Andersson | Klipp
29 oktober 2022

Spelar mot Harry Potter-skådespelaren

Samtidigt som Christian Bale är bioaktuell med dunderfloppen "Amsterdam" är han snart aktuell med Netflixfilmen "The Pale Blue Eye", som har premiär strax efter nyår.

Det är Netflix som släpper en teasertrailer till Christian Bales nästa film,The Pale Blue Eye, som regisseras av Scott Cooper. Den Oscarsbelönade skådespelare har arbetat med Cooper tidigare i Out of the Furnace och Hostiles. Men inte nog med att Bale får en huvudroll i filmen det får även Harry Melling, som vi kanske främst känner igen för sin roll i Harry Potter-filmerna där han spelade Dudley Dursley. 

Filmen är baserad på Louis Bayards bästsäljande roman från 2006 och är en berättelse om en veterandetektiv (Bale) som diskret tar sig an en ny seriemördare. Detektiven får även hjälp en ung man som senare blir den världsberömde författaren Edgar Allan Poe.

Filmen har en gedigen rollista med skådespelare som Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Timothy Spall, Fred Hechinger, Hadley Robinson, Joey Brooks och Robert Duvall.

Filmen har premiär på Netflix den 6 januari nästa år.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL