Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Streama The Wife

Streama The Wife (2017)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
04 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
04 augusti 2021

Fantastiskt välspelat drama.

Se Glenn Close och Jonathan Pryce spela mot varandra i Björn Runges lysande konfrontationsdrama där fasaden till slut spricker.

The Wife

Handling: Hustrun till en hyllad författare börjar tröttna på att stå i skuggan av sin man. I 40 år har hon satt sig själv och sin författartalang åt sidan för hans skull och i samband med en resa till Stockholm, där mannen ska ta emot Nobelpriset i litteratur, är begären på väg att rinna över för henne. En konfrontation mellan dem är oundviklig.


Regisserad av Björn Runge med tunga namn som Glenn Close och Jonathan Pryce i huvudrollerna. Close nominerades för en Oscar för sin prestation i filmen.

Så ser du filmen:

Viddla

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL