Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Streama The Wife

Streama The Wife

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
04 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
04 augusti 2021

Fantastiskt välspelat drama.

Se Glenn Close och Jonathan Pryce spela mot varandra i Björn Runges lysande konfrontationsdrama där fasaden till slut spricker.

The Wife

Handling: Joan Castleman (Glenn Close) har levt hela sitt liv i skuggan av sin man. Joe Castleman (Jonathan Pryce) är en hyllad romanförfattare som precis fått veta att han vunnit Nobelpriset i litteratur. De reser tillsammans med sin son till Stockholm för att ta emot priset, men under ytan börjar Joans tålamod ta slut. I fyrtio år har hon ignorerat sina egna författartalanger och fullt ut stöttat maken trots hans otrohetsaffärer. När hyllningarna nu haglar är måttet rågat och konfrontationen mellan dem båda och deras livslögn är oundviklig. 

Glenn Close nominerades till en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll för sin insats.

Så ser du filmen:

Viddla

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!