Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Hateful Eight

Streama The Hateful Eight (2015)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
07 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
07 april 2021

Intensivt kammarspel på liv och död.

I Quentin Tarantinos andra western och åttonde film, samlas åtta främlingar under ett och samma hustak under en snöstorm. Men det är inte bara snön som faller tätt, utan också hemligheter.

MER LÄSNING: Vi rankar Tarantinos filmer – från sämst till bäst!

hateful Eight

Handling: Under den hårda vintern i Wyoming tar en prisjägare och hans fånge skydd i en stuga där andra, skändliga karaktärer gömmer sig. Det hela blir ett intensivt kammarspel på liv och död, där den ena hemligheten avlöser den andra.

Quentin Tarantino är en mästare på att etablera spänningsdrivande scener med vass dialog och… en hel del övervåld. The Hateful Eight är hans åttonde film (i alla fall om man räknar som regissören själv gör) och bjuder på ett unikt och hårdkokt western-äventyr, som för tankarna till Robert Altmans McCabe and Mrs. Miller så väl som Kurosawas Demonernas port. Ett måste gör filmälskaren!

Så ser du filmen:

Viddla

För fler tekniska Viddla-frågor besök den här sidan.

Om #filmhjälpen

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL