Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Streama Robin Hood: Prince of Thieves (1991)

Streama Robin Hood: Prince of Thieves (1991)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
12 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
12 augusti 2021

Se Kevin Costner som Robin Hood.

I "Robin Hood: Prince of Thieves", från 1991, ställs Kevin Costner och Alan Rickman mot varandra. Costner axlar rollen som Robin Hood och Rickman spelar antagonisten, sheriffen av Nottingham.

Streama "Robin Hood: Prince of Thieves" här:

Robin Hood

Handling: Robin Hood rymmer från fångenskap och återvänder hem till England. Där har hans far blivit mördad av den skoningslöse sheriffen av Nottingham. Tillsammans med en grupp rövare han möter i Sherwoodskogen bestämmer han sig för att hämnas sin far och befria landet från sheriffens ondska.

Utöver Kevin Costner och Alan Rickman ser vi också skådespelare som Morgan Freeman, Mary Elizabeth Mastrantonio och Christian Slater i rollerna.

LÄS OCKSÅ: Robin Hood-filmerna rankade – från sämst till bäst

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att se en titel. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL