Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Streama Natural Born Killers (1994)

Streama Natural Born Killers (1994)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
27 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
27 maj 2021

Våldsamt äventyrsdrama av en trippig Oliver Stone.

Brutala och psykedeliska äventyret "Natural Born Killers" garanterar en filmupplevelse du sent kommer att glömma. Nu kan du streama filmen gratis.

Natural Born Killers

Handling: Mickeys och Mallorys missöden. De är utstötta, älskare och seriemördare. De reser längs Route 666 och utför psykedeliska masslakter. Inte för pengar, inte för att hämnas, utan bara för skojs skull. Paret glorifieras av medierna och blir omsjungna folkhjältar. Deras berättelse återberättas av den enda person som de skonar på varje slaktplats.

I Oliver Stones hänsynslösa rulle Natural Born Killers ser vi ett av filmhistoriens coolaste par bildas av Woody Harrelson och Juliette Lewis

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

 
NÄSTA ARTIKEL