Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Streama Midnight in Paris

Streama Midnight in Paris

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
28 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
28 juli 2021

Spendera kvällen i ett magiskt Paris.

Under en resa till Paris får en nostalgisk författare möjligheten att spendera nätterna i 1920-talets Paris. Streama den hyllade dramakomedin här.

Streama Midnight in Paris

Handling: Gil (Owen Wilson) och hans fästmö Inez (Rachel McAdams) har följt med Inez föräldrar till Paris, en resa som kommer förändra livet för dem alla. Det står snart klart att de alla har olika förhoppningar med resan. Inez är mest intresserad av att shoppa och roa sig. Hos Gil väcker Paris snart glömda minnen och han blir allt mer övertygad om att den väg han valt i livet inte är den rätta för honom. En rad oväntade händelser ställer allting på sin spets och snart är ingenting sig likt.

Midnight in Paris med Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cortillard, Tom Hiddleston och Kathy Bates vann en Oscar för Bästa manus. Den var även nominerad för Bästa film, regi och kostym.

Så ser du filmen:

Rakuten

För fler frågor om Rakuten, besök den här sidan

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att se en titel. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL