Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Streama Guns Akimbo

Streama Guns Akimbo

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
28 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
28 juli 2021

Missa inte Radcliffes mest urspårade rulle!

I "Guns Akimbo" byter Radcliffe trollspön mot hårda pistoler – fastspikade i hans händer. Nu kan du passa på att streama den intensiva actionkomedin gratis!

Streama Guns Akimbo

Handling: Programmeraren Miles (Daniel Radcliffe) har ett tråkigt jobb, saknar sin före detta flickvän Nova och spenderar sin fritid med att, på tryggt avstånd bakom sitt tangentbord, förolämpa internettroll. Men en dag råkar han ge sig på fel person och plötsligt står det en grupp främlingar i hans vardagsrum. Det visar sig att de driver en våldsam internetshow där deltagarna slåss på liv och död på stadens gator medan entusiastiska fans följer dem online, och nu har de bestämt sig för att Miles är deras nästa deltagare. För att motivera honom ytterligare kidnappar de Nova, och Miles som är van vid att fly från sina problem måste nu i stället springa rakt mot dem – med pistolerna i högsta hugg.

Actionladdade Guns Akimbo kan mycket väl vara Radcliffes mest urspårade film. Vad mer behöver du egentligen veta om den?

Så ser du filmen:

Viddla

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL