Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Streama Coherence (2013)

Streama Coherence (2013)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
07 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
07 juli 2021

Existerar parallella världar?

Nu kan du streama "Coherence" som sedan sin premiär för åtta år sedan lyckats hålla sig relevant. Detta som en av de mest annorlunda thriller-filmerna i modern tid.

Handling: En grupp vänner samlas för en middagsbjudning samma kväll som en mystisk komet passerar över området. Inledningsvis syns kometens påverkan på spruckna smartphone-skärmar och genom konstiga signaler. Efter ett tag avbryts middagen när ljuset slocknar. Lite längre ner på gatan lyser ljuset i ett annat hus och några av gästerna går ut för att undersöka saken. De upptäcker då att kometen har åstadkommit en splittring av deras verklighet. Ett fenomen som påverkar hela deras tillvaro på ett fascinerande och djupt oroande sätt. Finns det verkligen parallella världar?

Prisbelönta Coherence är en smart thriller och tillika James Ward Byrkits regidebut. Den har uppmärksammats mycket genom åren för att inte bara vara ett spännande, utan också ett annorlunda stycke film.

Så ser du filmen:

Viddla

För fler tekniska Viddla-frågor besök den här sidan.

Om #filmjälpen: 

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

NÄSTA ARTIKEL