Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Trailer: Hilary Swank på riskfyllt rymduppdrag i Away

Trailer: Hilary Swank på riskfyllt rymduppdrag i Away

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
10 augusti 2020
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
10 augusti 2020

Hilary Swank tillbaka i rampljuset.

Den fjärde september är det dags för den efterlängtade dramaserien "Away" att landa på Netflix. Den frontas av Hilary Swank i rollen som astronauten Emma. Hon måste lämna sin familj för att leda gruppen som ska bli den första att sätta fot på planeten Mars.

Den officiella trailern till Netflix kommande dramaserie Away har kommit. Tvåfaldigt Oscarsbelönade Hilary Swank spelar astronauten Emma Green, som leder det första teamet att bestiga planeten Mars. Uppdraget är riskfyllt och kräver att hon lämnar hennes familj hemma på Jorden. 

Något säger oss att vi har en speciell serie i Away, som fått Hilary Swank att kasta sig helhjärtat in i ett så tidskrävande projekt. Att döma av trailern ser skådespelerskan ut att ha sikte på sin första Emmystatyett.

Away är skapad av Jessica Goldberg som tidigare utvecklat serien The Path, och Penny Dreadful-författaren Andrew Hinderaker. På rollistan ser vi även Josh Charles som Emmas make MattTalitha Eliana Bateman som dottern Alexis och Ato Essandoh, Vivian WuMark Ivanir och Ray Panthaki som Emmas team uppe i rymden.

Away har premiär på Netflix 4 september. Serien består av tio avsnitt som alla är omkring en timme långa. 

Filmtopp har fått äran att intervjua Hilary Swank och ensemblen inför premiären. Vi kan inte vänta på att få dela med oss av den första intervjun som släpps senare i veckan.

Tills dess njuter vi av seriens fängslande trailer.

NÄSTA ARTIKEL