Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Looper Hero

Streama Looper (2012)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
07 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
07 april 2021

Tidsresor och action med Bruce Willis och Joseph Gordon-Levitt

Rian Johnson ligger bakom succéer som "Knives Out" och vattendelaren "The Last Jedi", men hans bästa film måste ändå vara "Looper" – en spännande och filosofisk actiondänga i sci-fi-världen.

MER LÄSNING: 10 grymma sci-fi-filmer de flesta inte har sett!

Looper

Handling: Året är 2074 och när maffian vill göra sig av med någon, skickar de tillbaka sitt offret i tiden till en plats där en lönnmördare väntar. Joe brukar vara den som håller på avtryckaren, men en dag får han reda på att maffian planerar att göra honom till en framtida måltavla.

Rian Johnson har blivit ett stort namn i filmvärlden, men innan han gjorde blockbusters för hutlösa pengar, fokuserade han på smarta och tighta projekt. Ett exempel på detta är lekfulla Brick, ett annat är Looper, som mycket väl kan vara hans allra bästa film.

Så ser du filmen:

Viddla

För fler tekniska Viddla-frågor besök den här sidan.

Om #filmjälpen

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL