James Franco svarar på anklagelser om sexuella övergrepp

James Franco svarar på anklagelser om sexuella övergrepp

Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 17:07 | Publicerad 11 januari 2018 kl. 13:01

Medverkade i "The Late Show" och svarade på anklagelserna om sexuella övergrepp.

 

Ingen har väl missat att "The Disaster Artist" håller på att ta världen med storm. Men James Francos succéfilm har inte bara gett honom hyllningsrop. Han har också kommit att bli ännu en i raden av kändisar som pekas ut i samband med #metoo-rörelsen. Nu svarar han på anklagelserna.

En lyckad kväll med priser på Golden Globe-galan blev kanske ändå inte så kul för James Franco.Efter galan gick Ally Sheedy, mest känd för Breakfast Club (1985) via en kryptisk tweet ut med att hon lämnar Hollywood bland annat på grund av att Franco (som hon tidigare jobbat med) har fått priset.

Fler hängde på: skådespelerskan Violet Paley beskrev därefter hur James Franco på väldigt obehagliga sätt har försökt förgripa sig på henne och hennes väninna när de var 17 år gamla, skriver screenrant.

Nu har The Disatser Artist-regissören dykt upp på The Late Show with Stephen Colbert för att svara på anklagelserna. I intervjun säger Franco att han inte tagit del av twitterinläggen som anklagar honom men att han vet om dem, trots att han inte känner igen händelserna som beskrivs. Han säger samtidigt att han fullkomligt stödjer offers rätt att kunna uttrycka sig på sådana här plattformar och att han inte vill tysta dem på något sätt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL