Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
FIght Club

Fight Club (1999)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
01 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
01 april 2021

Alla i ringen får man slå.

Fight Club är inte bara en modern klassiker – den är ett fenomen. Följ med Brad Pitt och Edward Norton i en upplevelse olik allt annat. Detta är en film man helt enkelt bara måste uppleva!

MER LÄSNING: Filmlista – Brad Pitts bästa roller!

Fight Club

Handling: När en deprimerad kontorsarbetare träffar den orädda tvåltillverkaren Tyler Durden förändras allt. Tillsammans bilder de en underjordisk slagsmålsklubb, som snart utvecklas till något mycket, mycket mer.

Fight Club är en modern klassiker regisserad av ingen mindre än David Fincher. I rollerna ser vi storheter som Brad Pitt, Edward Norton och Helena Bonham Carter. Dessutom är rockartisten Meatloaf med i en biroll. Om du inte har sett Fight Club så borde du verkligen ta chansen till att bocka av denna pärla från din bucket list!

Så ser du filmen:

Rakuten

För fler frågor om Rakuten, besök den här sidan

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

NÄSTA ARTIKEL