Vitt skräp

EXKLUSIVT: Följ med bakom kulisserna på Vitt skräp!

Filmtopp
03 juni 2021 kl. 12:06
ANNONS
ANNONS

En unik svensk film.

Den 4 juni släpps "Vitt skräp" på landets biografer. En hårdkokt actionhistoria med Ola Rapace och Ida Engvoll i huvudrollerna. Våld, droger och luriga typer är bara några av de smaskiga ingredienser som utlovas.

Svensk action hör knappast till vanligheterna, men snart är den alltså här, filmen vi hört talas om i många, långa år. Den 4 juni går det nämligen att njuta av Vitt skräp på landets biografer.

I sökandet efter försoning med sitt förflutna hamnar Sami i ett litet samhälle där han träffar Kim. De båda möter den lokale gangstern Gubben, som driver ett till synes sofistikerat metamfetaminimperium tillsammans med sina två söner. Till en början är allt frid och fröjd men när droger börjar cirkulera på bygden utan Gubbens tillåtelse riktas uppmärksamheten mot nykomlingen Sami som inser att han är i fara. För att komma undan med livet i behåll måste han snabbt göra upp en plan.

Vitt skräp är en högintensiv retroaction som för tankarna till gangsterklassiker som "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" och "Pulp Fiction". I huvudrollerna ser vi Ola Rapace och Ida Engvoll.

Följ med bakom kulisserna.

Filmtopp har det stora nöjet att exklusivt bjuda på en inblick i det omfattande arbete, som har präglat produktionen av Vitt skräp.

"Vitt skräp" har premiär den 4 juni. Passa också på att spana in vår lista med svenska filmer på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL