Den fantastiska räven

Den fantastiska räven (2009)

Filmtopp
Uppdaterad 21 april 2021 kl. 08:04 | Publicerad 07 april 2021 kl. 13:04

Briljant underhållning för hela familjen.

Historiens kanske mest pedantiske regissör Wes Anderson bjuder här på ett sanslöst underhållande äventyr som för alla åldrar.

MER LÄSNING: Vi rankar alla Wes Andersons filmer från sämst till bäst!

Fantastic mr Fox

Handling: Baserad på en historia av Roald Dahl följer vi här en klåfingrig räv som inte kan lägga sin kriminella bana bakom sig, han bara måste plundra den närliggande gården… Samtidigt försöker han leva ett stilla familjeliv, men det är betydligt svårare än vad det ger sken av.

Snillet Wes Anderson bjuder här på en fantastiskt rolig och spännande upplevelse för hela familjen. Den fantastiska räven har en stjärnspäckad ensemble med namn som George Clooney, Meryl Streep, Bill Murray och Owen Wilson, för att nämna några.

Om du inte har sett denna pärla är det dags för det!

Så ser du filmen:

Rakuten villkor

För fler tekniska Viddla-frågor besök den här sidan.

Om #filmjälpen

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL