Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alla biotrailers från kvällens Superbowl

Alla biotrailers från kvällens Superbowl

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
03 februari 2020
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
03 februari 2020

Mängder av trailers släpptes under matchens reklamavbrott.

Under det stora Superbowl-eventet fick vi ta del av världspremiären för flera laddade förhandsvisningar. Vi har sammanställt kvällens stora filmtrailers!

Daniel Craig i "No Time To Die".
Daniel Craig i "No Time To Die". Foto: Metro-Goldwyn-Mayer.

Som vi känner till är inte bara Superbowl ett av årets mest laddade sportevent, det är också en av årets mest bevakade TV-sändningar där det rymmer stor plats för marknadsföring. Inte minst för nya filmer. Ja, bioåret 2020 är igång för full hals och nu ser vi fram emot vad våren och sommaren har att ge oss. Under kvällen hade flera filmer och serier trailerpremiär – här är gårdagens rykande färska biotrailers!

Sonic the Hedgehog

Under 2020 får den världskända TV-spelsfiguren Sonic sin första biofilm. I Sonic the Hedgehog teamar en småstadspolis ihop sig med den supersnabbe igelkotten för att besegra ett ondskefullt geni, som vill den blåa varelsen illa. Premiär 19 februari. 

The Invisible Man

Elisabeth Moss är stjärnan i Universals remake på klassikern från 40-talet. Berättelsen följer en kvinna som börjar misstänka att någon mördade hennes bortgångna och våldsamma ex-man. Samtidigt som hon gräver i detta, förstår hon också att någon är ute efter henne. En person vi inte kan se. Premiär 28 februari. 

A Quiet Place 2

En av 2018:s mest hajpade skräckfilmer får snart sin uppföljare. A Quiet Place 2 har premiär 20 mars, med Peaky Blinders-stjärnan Cillian Murphy som nytt tillskott på rollistan. Premiär 20 mars. 

Mulan

Disney fortsätter att göra remakes på deras tecknade klassiker, och Mulan är näst på tur. Av filmens förhandsvisningar att döma är detta produktionen som hittills har störst live action-känsla. Premiär 25 mars. 

No Time To Die

Kvällens stora utropstecken är den galet läckra teasern till No Time To Die som är den 25:e James Bondfilmen. Med den, så gör Daniel Craig sin sista insats som Agent 007. Bohemian Rhapsody-stjärnan Rami Malek spelar filmens huvudskurk. Premiär 3 april. 

Black Widow

Många längtar efter solofilmen om Avengers-medlemmen Black Widow. I den kommer vi att få veta mer om hennes uppdrag som ägde rum mellan händelserna i Captain America: Civil War och Avengers: Infinity WarPremiär 1 maj. 

SvampBob: Svamp på rymmen

Världen kan inte få nog av kidsfavoriten SvampBob fyrkant, som i Svamp på rymmen beger sig ut på ett episkt äventyr för att rädda snigeln Gary. Vid sin sida har han bästisen Patrick. Ingen mindre än Keanu Reeves gör en av rösterna. Premiär 3 juni. 

Minioner: Berättelsen om Gru

En annan barnfavorit som kommer tillbaka i år, är Minioner-filmserien. I Berättelsen om Gru fortsätter de gula små gubbarnas äventyr och jakt på rätt och rättmätig ledare. Premiär 1 juli. 

Top Gun: Maverick

34 år efter originalfilmen kommer Tom Cruise tillbaka som stridspiloten Maverick. Den här gången tar han den gamle vännen Bradshaws son under sina vingar, samtidigt som han försöker undvika jobberbjudandet som skulle hålla honom nere på kontoret. Flygscenerna ser tokigt spännande ut. Premiär 17 juli. 

En annan stor biofilm som nyligen fått sin trailer är "Fast and Furious 9".

NÄSTA ARTIKEL