Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se första teasern till Fast and Furious 9

Officiell trailer till Fast and furious 9

Kristian Andersson | Nyhet
31 januari 2020
Kristian Andersson | Nyhet
31 januari 2020

Vin Diesel mot John Cena.

När nytt hot dyker upp tvingas Vin Diesel att lämna det stilla livet på landet. Se den första officiella trailern till "Fast and Furious 9".

Bild från "Fate of the Furious".
Bild från "The Fate of the Furious". Foto: Universal Pictures.

 

Vi har fått vänta länge den officiella trailern till kommande Fast and Furious 9, men nu är den här. Du som inte gillar att få allt för mycket avslöjat bör dock pausa en bit in. Trailern är fyra minuter lång och visar många av filmens händelser. Det ser minst sagt ut att bli fartfyllt och högoktanigt.

Trailern presenterar också Dwayne Johnsons inhoppare John Cena vars karaktär Jacob är en riktig hårding, som visar sig ha ett nära band till Dominic Toretto. 

Handlingen följer Dominic, som numera bor med Letty och sonen Brian i ett hus på landet, och mest hänger i verkstaden. Men livet är inte stilla för länge innan Dom måste ut på vägarna igen med sitt team för att rädda dagen.

"Fast and Furious 9" har biopremiär 22 maj. 

Originalfilmen The Fast and the Furious släpptes 2001 och banade väg för en av filmvärldens längst gående franchiser. Den nionde upplagan är regisserad av Justin Lin och manusförfattarna är Daniel Casey och Chris Morgan.

Missa inte vår lista på 24 saker du inte visste om Fast and the Furious

NÄSTA ARTIKEL