Liv Mjönes om The Holiday och karriären

Liv Mjönes om The Holiday och karriären

  • Viaplay
Filmtopp
13 mars 2022 kl. 12:03

Diskuterar nya serien och "Stockholm Rekviem" säsong 2

Filmtopp intervjuar Liv Mjönes om hennes nya serie The Holiday som idag har sin premiär på Viaplay. Hon svarar även på en hel del skojiga frågor om karriären i stort!

Idag är det premiär för den brittiske thrillerserien The Holiday med Liv Mjönes på Viaplay. I den spelar hon en kvinna i en otrohetsaffär, som får större insatser än någon av de inblandade kunnat föreställa sig.

I sin intervju med Filmtopp berättar Liv om hur det varit att medverka i hennes första internationella storproduktion och karriären i stort. Det svaras på frågor om Trevlig helg säsong 2, Stockholm Rekviem säsong 2, kommande långfilmen En dag kommer allt det här bli ditt och hur det var att nyligen se om klassikern Miffo med hon och Jonas Karlsson

Liv överraskas även med ett quiz där hon får kniviga frågor ställda till sig. Kan hon nämna vad karaktären hette i hennes första kortfilm? Har Liv en aning om hur många filmer och serier hon medverkat i under sin tjugo år långa karriär? Vet hon hur många Guldbaggenomineringar hon fått genom åren?

Se Filmtopps intervju med Liv Mjönes här:

Du hittar alla våra filmade intervjuer på Filmtopps Youtube-kanal.

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL