Adam Lundgren om Max Anger

Adam Lundgren om Max Anger

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 18 september 2021 kl. 09:54 | Publicerad 06 juni 2021 kl. 21:05

Adam Lundgren svarar på fansens frågor.

Idag är det premiär för Viaplays storsatsning Max Anger – With One Eye Open. Thrillern har en stjärnspäckad skådespelarensemble med bland andra Adam Lundgren och Evin Ahmad i huvudrollerna. Filmtopp har intervjuat Adam Lundgren om serien, och ställt honom internets mest sökta frågor. Se intervjun här!

FLER INTERVJUER: 

Trots att han bara är 35 år har Adam Lundgren redan 48 film- och serieroller på sitt CV. Det senaste tillskottet, Max Anger, släpptes i dag på Viaplay och är skådespelarens första roll som actionhjälte.

I Max Anger spelar han nämligen titelpersonen, en före detta militär som dras in i en massiv konspiration med ingredienser som ryskt spionage, lönnmördare och stalinistiska anhängare. Vid sin sida har han skådespelare som stjärnskottet Evin Ahmad (Snabba Cash) och veteranen Johan Rheborg.

Men det är inte bara Max Anger som har släpps i dag, utan också det senaste avsnittet av Filmtopps populära YouTube-serie Internet frågar där Adam svarar på fansens frågor. En hel del skratt utlovas!

I sin intervju med Filmtopp berättar Adam Lundgren om actionrollen i nya serien Max Anger. Han berättar även om vi får något sommarprat med honom snart, hur relationen ser ut till Håkan Hellström och mycket mer!

Spana också in vårt klipp med Evin Ahmad:

"Max Anger" går nu att streama på Viaplay.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL