Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sophia Martinsson och Edy Dzafic om Festen säsong 3

Sophia Martinsson och Edy Dzafic om Festen säsong 3

Filmtopp
Filmtopp | Intervju
19 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
19 februari 2021

Skickar även hälsning till MonteFjantons Felix.

Idag är det premiär för Festen säsong 3! I en intervju med Filmtopps Eric Diedrichs berättar seriens stjärnor Sophia Martinsson och Edy Dzafic om vad vi kan förvänta oss av de kommande avsnitten och ifall de vill göra en fjärde säsong. Edy skickar också en hälsning till Youtube-kanalen MonteFjantons medlem Felix Nordh som flera gånger kritiserat Festen.

FLER YOUTUBE-INTERVJUER: 

Internet frågar Hedda Stiernstedt och Charlie Gustafsson

Internet frågar Martin Stenmarck

SVT:s populära ungdomsserie "Festen" är tillbaka med en ny säsong. Efter att Zafirah och Aasims kärlekshistoria tagit flera vändningar får vi se var storyn tar vägen den här gången. Samtidigt har de andra karaktärerna stora problem att deala med.

Det har förstås varit en bultande hajp inför premiären idag, den 19:e februari på SVT Play. Därför är det med stor glädje som Filmtopp kan presentera en färsk Youtube-intervju med Sophia Martinsson (Zafirah) och Edy Dzafic (Aasim). 

Vad kan vi förvänta oss av Festen säsong 3? Vilken är Zafirah och Aasims bästa scen? Vad har varit svårast att spela in? Finns det intresse för att göra Festen säsong 4? 

Dessa frågor och många fler, besvaras i intervjun nedan!

Sophia och Edy om Felix recenserar

Filmtyckaren Felix Nordh har i sin serie Felix recenserar, som tillhör Youtube-kanalen MonteFjanton, flera gånger kritiserat och gjort narr av Festen. Men det är inget som rör Sophia och Edy i ryggen:

– Han får tycka vad han vill och alla som tycker som honom får göra det. Vi uppskattar all feedback vi kan få, säger Edy. 

– Jag tar inte åt mig, så jag kan tycka att det är underhållande, fyller Sophia på. 

Edy passar på att skicka en hälsning till Felix: 

– Hälsa honom att jag uppskattar alla fans som tittar och att han är ett riktigt bra fan. 

Kommer Festen säsong 4? 

På frågan om vi kan förvänta oss ännu mer av serien framöver kommer ett ödmjukt svar: 

– Vi vill underhålla svenska folket och så länge vi kan göra det vill vi självklart fortsätta. Vi får se, ju fler ungdomar vi når ut till desto bättre chans att SVT ger oss en till säsong, säger Edy. 

Du hittar samtliga tillgängliga avsnitt av "Festen" på SVT Play. 

För fler intervjuer --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL