Vår tid är nu säsong 4

Vår tid är nu – Svarar på fansens frågor!

Filmtopp
Uppdaterad kl. 18:12 | Publicerad 22 december 2020 kl. 18:12
ANNONS
ANNONS

Alla fansens frågor blir besvarade.

Filmtopp passade på att samla internets mest populära frågor om succéserien "Vår tid är nu" och lagom inför premiären av julspecialen passade Hedda Stiernstedt och Charlie Gustafsson på att svara på dessa.

Vår tid är nu är utan tvekan den hetaste svenska serien på år och dar. Sedan 2017 har vi genom tre säsonger fått följa familjen Löwander från krigsslutet 1945 fram till 1970-talet.

Genom avsnitten har vi fått ta del av stora känslor, kärlek och drama. Men en fråga har än så länge lämnats obesvarad, vad var det som egentligen hände mellan Nina och Calle mellan säsong 1 och 2?

När vi lämnade dem i säsong 1 hade de gift sig inom sin egna samhällsklasser, men när säsong 2 inleddes hade de skiljt sig från sin äktenskap och hittat tillbaka till varandra.

Nu får vi äntligen svar på denna fråga i en julspecial bestående av fyra delar, som utspelas mellan säsong 1 och säsong 2.

Vår tid är nu står i fokus i Filmtopps premiäravsnitt av ”Internet frågar”.

I ”Internet frågar” har vi kokat ner sökningar och funderingar på nätet om Vår tid är nu för att ställa dessa till Hedda Stiernstedt och Charlie Gustafsson.

Gillar du vårt innehåll och inte vill missa nästa avsnitt? Prenumerera på Filmtopps YouTube kanal, det skulle göra oss glada.

Onsdag 30/12 släpps nästa avsnitt!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL