Ida Fransson om Paradise Hotel 2023: “Folk ska få se att jag inte är dryg”

Ida Fransson om Paradise Hotel 2023: “Folk ska få se att jag inte är dryg”

22 mars 2023 kl. 08:00

Ida Fransson känner sig taggad på att Paradise Hotel äntligen är tillbaka

Två år efter att Ida Franssons säsong av "Paradise Hotel" spelades in ska den nu sändas på Pluto TV. Filmtopp fick chansen att prata med realitystjärnan för att få veta mer.

Det var för två år sedan beslutet togs om att Paradise Hotel säsong 15 inte skulle sändas. Anledningen var anklagelser om sexuella övergrepp i säsongen innan. Deltagarna har nu i två års tid gått vidare med sina liv – tills nu. Pluto TV har nämligen bestämt att sända säsongen och Ida Fransson beskriver att hon hade blandade känslor för beslutet.

– Man visste inte riktigt vad man skulle tycka eller tänka. Man försökte bara minnas vad man hade gjort där egentligen. Men som jag det just nu så ska det bara bli roligt, berättar Ida.

Ida Fransson. Foto: Pluto TV

"Svårt för folk att förstå"

Många av säsongens deltagare har riktat kritik mot beslutet.

– Jag tror att de som har stress och mår dåligt över det här är mycket att man kanske inte riktigt minns vad man har gjort eller står för samma saker nu. Hade det spelats in i dag hade man kanske betett sig på ett annorlunda sätt. Jag tror att mycket av det är det konstanta ältandet och ångesten över “vad fan höll man på med där inne?”, förklarar Ida.

Trots att Idas säsong spelades in för över två år sedan tror inte deltagaren att tittarna kommer vara mer öppensinnade för deras två år gamla beslut i tävlingen. 

– Jag tror att det är väldigt svårt för folk att förstå att det är så pass lång tid, för dem är det i nuet för det är nu de ser det. Vi har ju upplevt det här för två och ett halvt år sedan men tittarna har ju inte gjort det. Egentligen skulle vår säsong släppts ett helt år senare än vad det skulle i vanliga fall. Bara där är det ju svårt för folk att förstå att det här spelades in för nästan ett år sedan och nu är det två och ett halvt år sedan. Jag tror att hur mycket man än påpekar det och säger det så kommer folk ändå få uppfattningen att det är den personen man är i dag, säger Ida.

Mer reality i framtiden

Vi frågade Ida om hon kan tänka sig att ställa upp i mer reality och förklarar att det inte är aktuellt i nuläget men att det i framtiden inte är helt omöjligt.

– Man blir ju lite sugen nu när det här ska dra i gång, man börjar få tillbaka samma känsla som man hade innan man skulle åka, förklarar Ida. 

Paradise Hotel-deltagaren känner sig exalterad över att säsong 15 äntligen ska sändas. När vi frågar henne vad som ska bli roligast skrattar hon.

– Att folk ska få se att jag inte är dryg. Nej men, hela programmet! Gamla Paradise Hotel är tillbaka och vi får äntligen vårt avslut på det hela, säger Ida med glimten i ögat. 

"Paradise Hotel" säsong 15 har premiär på måndag och kan streamas på Pluto TV.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL