Olle Axeland om Paradise Hotel 2023: “Många kvällar med en klump i magen”

Olle Axeland om Paradise Hotel 2023: “Många kvällar med en klump i magen”

Uppdaterad kl. 09:30 | Publicerad 21 mars 2023 kl. 08:00

Olle Axeland om känslorna inför den tidigare skrotade säsongen

Nu har "Paradise Hotel" 2023 haft premiär på Pluto TV. Bland deltagarna finns Olle Axeland, som i en intervju med Filmtopp berättar om känslorna efter att det blev känt för honom att säsongen, som tidigare var skrotad, skulle visas.

“Mittemellan ångestladdad och småtaggad”

Att streamingtjänsten Pluto TV nu sänder den två år gamla säsongen har rört upp blandade känslor hos de medverkande deltagarna. Inte minst hos deltagaren Olle Axeland som beskriver ångestkänslorna han kände när han fick det bekräftat för sig att säsongen ska visas.

– Det var tufft i början när vi fick infon att det skulle börja sändas och jag satt ganska många kvällar med en klump i magen. Men ju mer tiden går så har det blivit lite mildare. Så just nu är jag mittemellan ångestladdad och lite småtaggad ändå, berättar Olle för Filmtopp.

Olle Axeland om Paradise Hotel 2023: “Många kvällar med en klump i magen”
Foto: Pluto TV.

"Vi har gjort rätt sjuka saker"

Många av Paradise Hotel-deltagarna har riktat kritik mot produktionen efter att beslutet tagits då många inte känner sig bekväma med sin medverkan i programmet. Olle verkar dock osäker på vilket mandat deltagarna har till att klaga, sett till att de alla skrivit på kontrakt, medvetna om att programmet med stor sannolikhet kommer att sändas, samt det faktum att de sökte till programmet självmant.

Trots att inspelningen tog plats för över två år sedan och de initiala ångestkänslor Olle kände inför premiären finns det många stunder som han ser fram emot att visa.

– Vi har gjort rätt sjuka saker ihop som jag tror att många tittare kommer vilja se, förklarar Olle.

Olle Axeland är öppen för att göra mer reality i framtiden

Olle förklarar att realityvärlden har förändrats mycket under de senaste åren. Inte minst sedan sin egna medverkan i Paradise Hotel och uttrycker därför en osäkerhet kring vilket realityprogram han skulle vilja delta i. 

– Absolut, jag hade kunnat tänka mig att ställa upp i någonting men det är svårt att veta “vad” som finns nu tillgängligt i dagsläget som passar en själv, säger Olle.

Du följer Olle Axeland i "Paradise Hotel" 2023 som nu haft premiär och kan streamas på Pluto TV.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL