Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Stjärnorna om The Sex Lives of College Girls

Stjärnorna om The Sex Lives of College Girls

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
17 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
17 november 2021

"Jag hade aldrig sett så många könsorgan."

Filmtopp intervjuar Pauline Chalamet och Amrit Kaur som har huvudrollerna i Mindy Kalings HBO Max-serie "The Sex Lives of College Girls" som har premiär 18 november. Ett samtal om att spela in obekväma scener och att visa upp dem för sina familjer.

MER LÄSNING:

Komikerdrottningen Mindy Kaling är tillbaka med en ny omtalad produktion. HBO Max-serien The Sex Lives of College Girls handlar om tre artonåriga tjejer som är rumskamrater och nya på skolan. Tillsammans tar de sig igenom den hormonstinna tiden med vilt festande, kärleksintressen och allt vad det innebär. De är vulgära och lika frustrerande som de är härliga. Filmtopp intervjuar huvudrollsinnehavarna Pauline Chalamet och Amrit Kaur. Pauline spelar den pinsamma nörden Kimberley och Amrit den högst sexuellt nyfikna Bela. 

I intervjun berättar de om hur det var att spela in den redan omtalade nakenfest-scenen, hur det känns att familj, släkt och vänner ska se dem i deras utmanande roller, och vad som önskas utforskas ifall serien förlängs med fler säsonger. 

Se Filmtopps intervju med Pauline Chalamet och Amrit Kaur här:

Du hittar alla våra intervjuer på Filmtopps Youtube-kanal.

NÄSTA ARTIKEL