Klas Eriksson om att överleva på en öde ö

Klas Eriksson om att överleva på en öde ö

  • Discovery+
Filmtopp
10 mars 2022 kl. 18:03

"Det värsta är att Cola Zeron efteråt inte ens var god"

Klas Eriksson har återvänt hem efter inspelningen av "The Island Sverige" på discovery+, realityprogrammet där han med flera andra svenska profiler fick överleva på en öde ö. I en ny intervju med Filmtopp berättar han om den livsförändrande upplevelsen.

The Island Sverige som finns att streama på discovery+ får vi följa med Lei & Billy-stjärnan Klas ErikssonMaria MontazamiMagdalena Graaf"Soldoktorn" och andra svenska profiler när de försöker överleva tillsammans på en öde ö. När Filmtopp intervjuar Klas känns det att upplevelsen betytt mycket för honom att den gett honom en slags inre ro där han lärt sig att uppskatta livet, men kanske framför allt människans påhittiga sinne, mer än någonsin förut. Det är väl så det blir när man får jaga sin egen mat och leka katt-och råtta med alligatorer.

Så, med facit i hand... vilket enda föremål skulle Klas ta med sig till en öde ö om han fick göra om det hela? Hur är livet nu annorlunda hemma i Sverige igen? Vad smakar den där åtråvärda Snickerskakan och Coca-Cola Zeron efter att ha överlevt på en öde ö? Dessa frågor och många fler, besvarar Klas.

Se Filmtopps intervju med Klas Eriksson här:

SE OCKSÅ:

Du hittar alla våra filmade intervjuer på Filmtopps Youtube-kanal.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL