Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Stjärnorna om The Sky is Everywhere

Stjärnorna om The Sky is Everywhere

  • Apple TV+
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
11 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
11 februari 2022

Skådespelarna och regissören om streamingtjänstens nya originalfilm

I dag är det premiär för det romantiska musikdramat "The Sky is Everywhere" på Apple TV+. Filmtopp har fått äran att prata om produktionen med filmens huvudroller och regissören Josephine Decker.

The Sky is Everywhere som nu finns att streama på Apple TV+ är en fängslande musikfilm om den sjuttonåriga musiktalangen Lennie (Grace Kaufman), som kämpar med sorgen efter sin äldre systers plötsliga död. När skolans nya kille Joe Fontaine (Jacques Colimon) kommer in i Lennies liv dras hon omedelbart till honom. Men ett komplicerat förhållande till systerns förkrossade pojkvän kommer i vägen mellan hennes och Joes spirande kärlek. Lennie navigerar både den första kärleken – och den första förlusten – genom att skapa en egen låt.

Inför premiären har Filmtopp pratat med Kaufman, Colimon och Pico Alexander som spelar Toby Shaw, som även han hamnar på Lennies kärleksradar. De diskuterar hur det var att göra en musikal med så många praktiska och visuella effekter, och hur mycket de själva faktiskt spelar instrumenten i filmen. Det är mer än en kan tro!

Se Filmtopps intervju med skådespelarna Pico Alexander, Grace Kaufman och Jacques Colimon här: 

Filmtopp fick också samtala med regissören Josephine Decker. Innan hon gjorde färgsprakande The Sky is Everywhere gjorde hon den uppmärksammade skräckfilmen Shirley med Elisabeth Moss. Hon berättar varifrån hon hittar all sin kreativitet, som onekligen formar olika resultat från ett projekt till ett annat. Hon berättar också vad för musik hon hämtar sin inspiration av, och mycket mer!

Se Filmtopps intervju med filmens regissör Josephine Decker här: 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL