Richard Madden och Stanley Tucci om Citadel: "Det är ganska otroligt"

Richard Madden och Stanley Tucci om Citadel: "Det är ganska otroligt"

  • Amazon Prime
Filmtopp
26 april 2023 kl. 20:04

Filmtopp snackar Citadel med Madden och Tucci

Filmtopp träffade Richard Madden och Stanley Tucci för att diskutera Amazon Prime Videos efterlängtade spionserie "Citadel" – som är världens näst dyraste tv-serie.

På fredagen den 28 april är det premiär för spionthrillern Citadel Amazon Prime Video – världens näst dyraste TV-serie. Filmtopp flög därför över till London för att träffa stjärnorna Stanley Tucci och Richard Madden för att se vad de har att säga om den storskaliga produktionen.

TIPS: Så såg stjärnorna ut på galapremiären för Citadel i London

I Citadel spelar Richard Madden superspionen Mason Kane, som tillhör den hemliga organisationen "Citadel". När vi introduceras för honom är han på ett hemligt uppdrag på ett tåg i de italienska alperna tillsammans med sin kollega – Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas). Men plötsligt går något mycket fel. Terroristerna vinner, tåget sprängs. Mason och Nadia överlever men förlorar sina minnen. Långt senare kallar Citadels "briljanta" techkille Bernard (Stanley Tucci) på dem – världen måste räddas och toppagenterna måste illa kvickt minnas hur man gör.

Richard Madden och Stanley Tucci om Citadel: "Det är ganska otroligt"

I en exklusiv intervju med Filmtopp berättar seriens stjärnor om den storskaliga produktionen, vilka filmer de såg varandra i för första gången och hur många säsonger Citadel egentligen borde rulla.

"Citadel" har premiär på Prime Video den 28 april – missa inte!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL