Priyanka Chopra Jonas om karaktären i Citadel: "Kan inte kontrollera henne"

Priyanka Chopra Jonas om karaktären i Citadel: "Kan inte kontrollera henne"

  • Amazon Prime
Filmtopp
23 april 2023 kl. 16:04

Världsstjärnan i exklusiv intervju med Filmtopp

Filmtopp träffade skådespelaren Priyanka Chopra Jonas och showrunnern David Weil för att diskutera Amazon Prime Videos efterlängtade spionserie "Citadel".

På fredagen den 28 april är det premiär för spionthrillern Citadel Amazon Prime Video – världens näst dyraste TV-serie. Filmtopp flög därför över till London för att träffa världsstjärnan Priyanka Chopra Jonas och manusförfattaren David Weil för att se vad de har att säga om den storskaliga produktionen. 

TIPS: Så såg stjärnorna ut på galapremiären för Citadel i London

Den nya serien handlar om en spionbyrå som försöker resa sig i askan för att slå tillbaka mot ett mäktigt syndikat. Medan David Weil är ombord som showrunner spelar Priyanka Chopra Jonas agenten Nadia Sinh. I ett samtal med Filmtopp diskuterar de två hur de följer magkänslan, high five-ögonblick i manusrummet och hur Priyanka inte kan kontrollera sin karaktär.

Nedan ser du vår intervju med Priyanka Chopra Jonas och David Weil i sin helhet:

Om nya serien Citadel med Priyanka Chopra Jonas

I den efterlängtade serien följer vi spionbyrån Citadel som fallit och vars agenter får sina minnen rensade. När det mäktiga syndikatet Manticore dyker upp för att fylla tomrummet uppstår frågan om Citadel-agenterna kan återfå sina minnen och slå tillbaka. Förutom Priyanka Chopra Jonas ser vi andra stora stjärnor som Richard Madden och Stanley Tucci ta plats på rollistan. Denna fartfyllda serie skapad av Amazon Studios och Bröderna Russo, duon som är mest känd för sitt arbete med MCU, där de bland annat regisserade Avenders: Endgame.

"Citadel" består av totalt 6 avsnitt och ett nytt avsnitt släpps varje fredag fram till 26 maj.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL