Då har Viaplays "Allt och Eva" med Tuva Novotny och Jason Diakité premiär

Kommer Allt och Eva säsong 2? Produktionen svarar

  • Viaplay
Axel Diedrichs
Uppdaterad 20 maj 2024 kl. 12:47 | Publicerad 19 maj 2024 kl. 21:51

Blir det en fortsättning på Viaplays dramakomedi?

Nu går Viaplays nya dramakomedi med Tuva Novotny i mål. Kommer vi att få se "Allt och Eva" säsong 2? Filmtopp har pratat med produktionen.

Den senaste tiden har Viaplay ett tufft år i ryggen, där man på grund av en ekonomisk kris fått ge upp serier som lyckade Ronja Rövardotter och fullständigt lysande Jana – Märkt för livet. Men trots detta har man lyckats släppa vassa originalproduktioner, inte minst Allt och Eva av Johanna Runevad. Serien med Tuva Novotny i spetsen är oerhört älskad av många, både hos publiken och kritikerna som enas om att den är en av årets absolut bästa svenska titlar.

I serien följer vi Eva (Tuva Novotny) som inte tror på kärlek och därför åker till Köpenhamn för att skaffa barn, då genom en öppen spermadonator vid namn Mads (Joachim Fjelstrup). Men innan hon ska insemineras gör Eva det förbjudna och bestämmer sig för att träffa honom – i hopp om att ta reda på vad han är för sorts person. I samma veva råkar Mads, som inte har en aning om att Eva använder hans sperma för att bli gravid, fatta tycke för henne. Eva försöker då komma över det faktum att hon "stalkat" sin donator, men ingenting blir som förut. Särskilt inte då Mads bestämmer sig för att söka upp Eva i hopp om att vinna över hennes hjärta.

Kommer Allt och Eva säsong 2? Produktionen svarar
Foto: Viaplay.

Kommer vi att få se Allt och Eva säsong 2?

Med den första säsongen i mål vill alla veta om vi kan räkna med en andra säsong av Allt och Eva. Filmtopp har ställt frågan till skådespelarna Bengt Braskered (James) och Sissela Kyle (Inger) samt skaparen Johanna Runevad, som alla är helt enade om att de vill göra en fortsättning. Enligt Braskered hinner Viaplay inte ens ställa honom frågan innan han ger dem ett rungande ja, och även Kyle uttrycker ett starkt intresse för att fortsätta. 

Så här säger Johanna Runevad om att göra en andra säsong av Allt och Eva

– Hell fucking yes! You had me at andra säsong. Självklart. Det finns ju så mycket mer att säga. Jag kan prata i evigheter om den här casten, de är det absolut finaste vi har. Jag har aldrig känt mig så förstådd som människa som av dem.

Ja, med en skapare och skådespelarbesättning som vill fortsätta ser det onekligen ljust ut gällande en fortsättning för serien. Nu saknas endast ett grönt ljus av Viaplay. 

Filmtopp ser till att hålla dig uppdaterad så fort det händer något runt "Allt och Eva" säsong 2.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL