Pernilla Hägglund

Robinson 2023: Pernilla Hägglund

  • TV4 Play
07 november 2023 kl. 12:11

30-åringen från Åland

Pernilla Hägglund introducerades först som förhandlingsgods på Entalula. Där blev hon snabbt vald som en av de nya medlemmarna i Lag Nord. Hon var ivrig att tävla och visa sitt lag att hon var värd ha kvar länge, men när hon blev vald som duellant i Örådsduellerna försvann hennes iver.

Pernilla Hägglund är en av de tre jokrar som introducerades under den första förhandlingen på Entalula. Där valdes hon tillsammans med Johan Gärtner som Lag Nords nya lagmedlemmar. När Johan snabbt började imponera på laget med sina friluftskunskaper och lägrets första introduktion till eld kände Pernilla sig pressad att visa allt hon går för också.

Robinson 2023: Pernilla Hägglund
Foto: TV4.

Det här är Pernilla Hägglund i Robinson hösten 2023

Med sin sena ankomst till laget kände Pernilla sig ivrig att visa att hon kunde vara en fördel till Lag Nord. Hon anmälde sig till flera utmaningar frivilligt och kom alltid till tävlingsplatsen med en positiv attityd. Hon blev även besviken när hon inte fick tävla i sin första Robinsontävling. Två av hennes lagkamrater hade svårt att avsluta en pusseldel vilket ledde till att ingen i resten av laget fick en chans att tävla. Men när hon väl fick chansen i en senare utmaning gav hon allt hon hade.

Men Pernillas iver för tävlingar sjönk till slut när hon valdes som en av duellanterna för Ödesduellerna. Att hon blev vald kom som en sådan chock att hon bröt ihop senare på kvällen. Men när det väl var dags hade hon samlat ihop sig igen och var redo att duellera om sin plats kvar på Robinson. Pernilla var först ut att duellera mot en gränsländare i en eldkamp. Hennes motståndare hade mer erfarenhet av att göra upp eld vilket ledde till att Pernilla blev den första att behöva lämna Örådsduellen och Robinson. Men det visade sig att förlorarna skulle göra upp ett nytt Gränsland, vilket betyder att Pernilla kan ha chansen att komma tillbaka till Robinson.

Du följer Pernillas resa i "Robinson" hösten 2023" på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL