Nu kommer den andra säsongen av populära serien Hidden Assets till TV4 Play

Nu kommer den andra säsongen av populära serien Hidden Assets till TV4 Play

  • TV4 Play
Sofie Landgren
15 december 2023 kl. 06:12

Säsongen består av 6 rykande färska avsnitt

Med Irland och Belgien som spelplan kretsar det här intensiva kriminaldramat kring gemensamma polisoperationer över landsgränserna, där droger, terrorism och korruption hör till vardagen för två kriminalkommissarier.

Premiär för Hidden Assets säsong 2 på TV4
Simone Kirby, Cathy Belton och Wouter Hendrickx. Foto: TV4.

Premiär för Hidden Assets (säsong 2) på TV4 och TV4 Play

En rutinmässig räd ledd av Emer Berry, en detektiv i Irish Criminal Assets Bureau, avslöjar att en mindre droghandlare har fått betydande finansiering från en till synes ospårbar källa – inte i kontanter, utan i rådiamanter. När dessa diamanter kopplas till en serie bombdåd i Belgien, tvingas Emer arbeta med poliskommissarie Christian De Jong.

Premiär för Hidden Assets säsong 2 på TV4
 Nora-Jane Noone. Foto: TV4.

Ett iskallt irländskt kriminaldrama 

I den nya säsongen av Hidden Assets har Bibi Brannigan, fartygshandlaren som brukade utgå från hamnen i Antwerpen, Belgien, dragit sig tillbaka till Irland för att hantera efterdyningarna av de belgiska bombningar som inträffade ett år tidigare. Trots hennes emotionella distans till sin man, James Melnick, åker Bibi tillbaka till Antwerpen efter det plötsliga dödsfallet av hennes svärfar Richard Melnick, i hopp om att få se sin son Arthur vid minnesgudstjänsten.

Väl på plats varnas Bibi av Richards efterträdare Frances Swann som understryker att varje avtal hon hade med Richard dog med honom.

När ett plötsligt mordförsök drabbar Bibi, tvingas hon kontakta Irlands Criminal Assets Bureau (CAB) med en överenskommelse: skydd i utbyte mot de sanna konspiratörerna bakom de belgiska bombningarna. Men, det har skett förändringar i CAB, och den nya teamledaren DS Claire Wallace är mindre benägen än sin föregångare att tro på Bibi. När hotet inte längre kan ignoreras inleder Claire tillsammans med den belgiske chefsinspektören Christian De Jong en dödlig utredning med internationella- politiska konsekvenser där de snabbt inser att de inte kan lita på någon...

Missa inte premiären av "Hidden Assets" (säsong 2) på TV4 Play den 15 december.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL