Nästa säsong av ”Bonde söker fru jorden runt” – Detta vet vi

Nästa säsong av ”Bonde söker fru – jorden runt” – Detta vet vi

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
02 juni 2024 kl. 08:37

Den populära spinoffen kommer av allt att döma fortsätta

När den pågående säsongen går i mål, kan vi förvänta oss att se en nästa säsong av "Bonde söker fru – jorden runt" med Linda Lindorff? Här är allt vi vet.

I höstas sände TV4 deras älskade dejtingprogram Bonde söker fru med Linda Lindorff som programledare. Det blev i vanlig ordning en stor tittarsuccé som lockade ett genomgående enormt intresse. Under våren har kanalen sänt spinoff-serien Bonde söker fru – Jorden runt, där vi får följa svenska utlandsbönder och deras outtröttliga jakt efter kärleken. Även den har genererat ett stort intresse hos de svenska hushållen.

Linda Lindorff leder nytt dejtingprogram med singelföräldrar
När kommer Bonde söker fru – Jorden runt säsong 3? Foto: TV4.

När kommer nästa säsong av Bonde söker fru jorden runt?

När årets säsong av Bonde söker fru – Jorden runt går i mål med slutvalet nu på måndagen den 3 juni, är det många som vill veta hur det blir med programmet i framtiden. Kommer vi att få se Linda Lindorff och produktionen återvända för en till vända nästa år? 

I skrivande stund har TV4 inte gått ut med att vi får en fortsättning på programmet, eller när det i såna fall skulle komma att ske. I och med det besparingsprogram som aktiverades i höstas finns det förstås osäkerheter kring TV4:s produktioner – program som Let's DanceParlamentet och Biggest Loser sattes alla på paus. Men vi har svårt att se att TV4 inte kommer släppa en ny säsong av Bonde söker fru – Jorden runt. Frågan är bara hur lång tid det kan tänkas dröja eftersom att den första säsongen kom ut 2020.

Troligtvis behöver vi inte vänta till 2028 på nästa säsong. I ett inlägg på Instagram bekräftar nämligen programledaren Linda Lindorff vår bild av att programmet har blivit ruggigt populärt. För fyra dagar sedan skrev hon att det senaste avsnittet gjorde tittarrekord

– Blir så glad att ni ser för det är ju så bra och våra bönder och brevskrivare är så modiga och roliga och starka, skriver hon till sina följare. 

I finalen uppmanar TV4 oss att hålla utkik på Bonde söker frus Instagram-konto för de senaste nyheterna, vilket också bör indikera att en fortsättning blir av. Åtminstone lär vi snart veta mer om programmets framtid.

Filmtopp håller dig uppdaterad runt nästa säsong av "Bonde söker fru – Jorden runt". 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL