Det här är Daniel Gunnarsson i Bonde söker fru 2023

Det här är Daniel Gunnarsson i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
08 november 2023 kl. 20:11

Efter 10 års väntan kan han äntligen medverka

Lär känna den sociale får- och köttbonden Daniel Gunnarsson som har väntat hela 10 år på att kunna medverka i Bonde söker fru. Nu får tittarna äntligen följa hans resa i jakten på kärlek under höstens säsong av "Bonde söker fru" 2023 på TV4.

Daniel Gunnarsson i Bonde söker fru 2023 på TV4
Daniel Gunnarsson. Foto: TV4.

Det här är får- och köttbonden Daniel Gunnarsson i "Bonde söker fru" 2023

Årets upplaga av Bonde söker fru 2023 är i full rullning på TV4 och en av årets dejtingsugna bönder är Daniel, 48, får- och köttbonde, Västra Löa. Tanken var att Daniel skulle medverkat i programmet redan för 10 år sedan men var tvungen att hoppa av då han behövde genomföra en operation efter att det visat sig att hans hjärta var för stort. Tack vare operationen har Daniel inte bara fått en ny chans i livet utan även en ny chans till romans!

Daniel har nyligen köpt en helt ny gård som han tycker känns ganska tom och ensam.

– Jag är trött på att vara själv. Nu när jag har köpt den här nya gården som det inte har varit liv på, på kanske 100 år. Man längtar efter massa fotspår i snön. Jag längtar efter någon att sitta på bryggan med och bara meta tillsammans med, någon man tycker jättemycket om, berättar Daniel i sin introduktionsvideo inför programmet.

Daniel i Bonde söker fru 2023 på TV4
Daniel Gunnarsson. Foto: TV4.

Mer än bara bonde

Daniel kommer från en familj där både pappa och farfar arbetat med mjölkkor hela livet så karriären som bonde startade redan som barn. Att vara bonde är dock inte det enda som står på Daniels CV då han vid sidan av även jobbar på ett behandlingshem.

– Också jobbar jag på ett behandlingshem dessutom för missbrukare och såna som har lite problem med psyket. Jag har alltid gillat dem som kanske inte alltid haft en så rolig uppväxt, jag tycker att dem är spännande, dem har alltid en häftig historia när man pratar med dem, säger Daniel.

Daniel längtar extremt mycket efter kärlek och söker efter en driven tjej som är positiv, busig och med en rejäl dos humor.

Hur det går för Daniel och de andra bönderna i "Bonde söker fru 2023" ser du varje onsdag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL