Det här är Alexander Stenklyft i Bonde söker fru 2023

Det här är Alexander Stenklyft i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
08 november 2023 kl. 15:45

Söker efter drömtjej under bästa sändningstid

Lär känna köttbonden Alexander Stenklyft, 24 år, från Ramsele som trots sin unga ålder drömmer om att träffa sitt livs stora kärlek i höstens säsong av Bonde söker fru 2023 på TV4.

Bonden Alexander Stenklyft i Bonde söker fru 2023 på TV4
Alexander Stenklyft. Foto: TV4.

Det här är Alexander Stenklyft i Bonde söker fru 2023

En av årets kärlekstörstande svenska bönder som fått chansen att hitta kärlek i höstens säsong av Bonde söker fru 2023 är ingen mindre än den 24-åriga köttbonden Alexander från Forsnäs utanför Ramsele. Några av Alexanders största intressen är att åka snöskoter, åka skidor och att rida, men på första plats kommer passionen för lastbilar och största höjdpunkten på året är när den årliga lastbilsträffen i Ramsele drar igång i september varje år.

– Ramsele och den här bygden betyder väldigt mycket för mig. Det är skogen, miljön, jag är verkligen hemmakär här, säger Alexander i sin introduktionsvideo till programmet.

Alexander Stenklyft i bonde söker fru 2023 på TV4
Alexander Stenklyft. Foto: TV4.

"Inte jätteenkelt att träffa någon"

Alexander känner sig (trots sin unga ålder) väldigt redo för att hitta en kvinna att dela resten av sitt liv med. Att han vände sig till TV4 för att hitta kärleken är inte så konstigt då det har varit svårt för honom att hitta rätt partner på egen hand i den lilla bygden. 

– Det är ju kanske inte jätteenkelt att träffa någon såhär genom den här bygden. Att träffa den rätta för mig hade varit oerhört kul. Att känna kärleken den där kärleken. Det är som ett tomrum inom mig själv nu. Målet är att få vakna upp med någon och bara, "God morgon, vad blir det för frukost", det längtar man efter otroligt mycket, berättar en fnissig Alexander i sin introduktionsvideo till programmet.

Hur det går för Alexander och resten av gänget i "Bonde söker fru 2023" ser du varje onsdag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL