Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Trackers.

Trackers säsong 2 – blir det någon fortsättning?

David Lindahl | Artikel
20 juni 2020
David Lindahl | Artikel
20 juni 2020

Den sydafrikanska thrillern Trackers finns just nu på HBO Nordic.

Den första säsongen av den sydafrikanska thrillern Trackers finns nu tillgänglig på HBO Nordic. Men blir det någon säsong 2? Vi har samlat allt vi vet om en eventuell fortsättning.

Trackers är en sydafrikansk serie som just nu finns tillgänglig på HBO Nordic. Den har utvecklats av tv-kanalen M-Net tillsammans med den tyska kanalen ZDF och HBO:s systernätverk Cinemax. Trackers är en thriller som är baserad på boken med samma namn från den sydafrikanske författaren Deon Meyer, som skriver de flesta av sina böcker på språket Afrikaans som talas i många länder i Afrika.

Serien utspelar sig i Kapstaden i Sydafrika och för samman flera olika händelser kring diamantsmuggling, terrorism och annan organiserad brottslighet. Bland annat följer Trackers karaktärerna Ishmael som jobbar undercover, Lemmer som tidigare jobbat för specialstyrkan, den 40-åriga kvinnan Milla som lämnat sin misshandlande make och Janina som jobbar för PBI, en sydafrikansk polis.

Blir det någon säsong 2 av Trackers?

Trackkers.

I nuläget är inget bekräftat kring en fortsättning på Cinemax-serien Trackers. Eftersom den är baserad på Deon Meyers bok är det också troligt att en ytterligare säsong kommer att behöva baseras på helt nytt material. Vi fortsätter att hålla denna artikel uppdaterad när mer information kommer.

Läs också våra tankar kring det första avsnittet av Trackers, så kanske du blir sugen på att se mer.

NÄSTA ARTIKEL