TÄVLING: Vinn unik T-shirt och biljetter till omtalade "Civil War"

TÄVLING: Vinn unik T-shirt och biljetter till omtalade "Civil War"

Emil Oscar Rasmussen
16 april 2024 kl. 12:04

Vinn ett Civil War-paket med biobiljetter och T-shirt

"Civil War" är en av årets mest hyllade filmer och lagom till den svenska biopremiären delar vi ut tre paket som vardera består av två stycken biobiljetter och en T-shirt.

Alex Garland bevisade redan med sin regidebut Ex Machina (2014) att han är en av samtidens mest spännande filmskapare – med bioaktuella Civil War befäster han den positionen. Krigsthrillern utspelar sig i en nära framtid där ett fullskaligt inbördeskrig brutit ut i USA. En grupp journalister, med krigsfotografen Lee (Kirsten Dunst) och hennes kollega Joel (Wagner Moura) i spetsen, går en kamp mot klockan för att hinna ta sig till en exklusiv intervju med presidenten i Washington DC innan rebeller intar Vita huset.

Civil War går upp på svenska biografer den 17 april, men har redan gjort debut på andra sidan Atlanten. Där har filmen gjort omedelbar succé med rekordbra resultat för produktions- och distributionsbolaget A24. Filmens biljettintäkter har under de första dagarna på amerikanska biografer överträffat alla tidigare filmer från bolaget – inklusive dundersuccén Everything Everywhere All at Once (2022).

Även kritikerna älskar Civil War och Filmtopp är en av många aktörer som har delat ut högsta betyg till filmen.

Tävla och vinn ett Civil War-paket

Nu har du chansen att bli en av tre vinnare av ett "Civil War"-paket. Genom att delta i Filmtopps tävling kan det bli du som får chansen att bjuda med någon du tycker om på Alex Garlands nya film – och vara bäst klädd i biosalongen.

TÄVLING: Vinn unik T-shirt och biljetter till omtalade "Civil War"
Framsida och baksida av T-shirt i "Civil War"-paketet.

Varje vinstpaket innehåller:

  • 2 biobiljetter
  • 1 T-shirt (Large eller Medium)

För att tävla är allt du behöver göra att svara på frågan i formuläret nedan och fylla i dina kontaktuppgifter.

Alla vinnare kontaktas via mail. Tävlingen pågår t.o.m. den 19 april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL