Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Suburra.

Suburra säsong 4 – detta vet vi

David Lindahl | Artikel
08 november 2020
David Lindahl | Artikel
08 november 2020

Vi har samlat allt vi vet om "Suburra" säsong 4.

Den italienska thrillerserien "Suburra" har gått i tre säsonger på Netflix. Vi har tagit reda på vad som händer med den fjärde säsongen.

Netflix maffiathriller Suburra: Blood on Rome hade premiär på streamingtjänsten under 2017. Serien är baserad på filmen Suburra från 2013 och en prequel till händelserna som utspelar sig i filmen. Från början är handlingen baserat på boken Suburra vars namn dragit inspiration från stadsdelen med samma namn från antikens Rom.

"Suburra: Blood on Rome" är inspirerad av maffiautredningen "Mafia Capitale" som hittade kopplingar mellan maffian i Rom, poiltker och andra korrupta myndigheter. 

Serien handlar om tre unga män, där två kommer från maffiafamiljer och den tredje är son till en polisman. Tillsammans involveras alla tre i ett allvarligt brott som får stora konsekvenser för alla involverade och som leder till en dödlig strid om en bit land utanför Rom.

Den tredje säsongen har nyligen haft premiär på Netflix och frågan är om det blir en fjärde?

Blir det en fjärde säsong av Suburra: Blood on Rome?

Suburra.
Suburra: Blood On Rome. Foto: Netflix.

Netlix har tyvärr bekräftad genom Netflix Italiens Twitterkonto redan under slutet av 2019 att den tredje säsongen av Suburra: Blood on Rome kommer att bli den sista av thrillerserien. 

Någon annan officiell förklaring till varför det inte blir mer än tre säsonger av serien har Netflix ännu inte angivit. Om det kommer mer information kring fortsättningen uppdaterar vi givetvis denna sida.

Läs också om vad som händer med säsong 5 av Mr. Robot.

NÄSTA ARTIKEL