Film quiz nostalgi – barnprogram vi minns

Nostalgi-quiz – Barnprogram vi minns

Filmtopp
12 juni 2023 kl. 09:00

Hur väl minns du barnprogrammen från förr?

Hur bra koll har du egentligen på barnprogrammen du brukade bänka dig framför? Filmtopp har knåpat ihop ett quiz för att du ska kunna testa dina kunskaper.

Sommarlov 2023 har rullat igång och det är ett form av barnprogram som ligger många varmt om hjärtat. Men det är långt ifrån det enda programmet från barndomen som ligger djupt där inne och värmer vår själ.

FLER QUIZ: Här hittar du fler quiz från Filmtopp

De flesta av oss satt bänkade framför TV:n som små, med flera av våra favoritprogram igång på dumburken. Idag hyllar vi flera av dessa klassiker med ett quiz, som fokuserar på oss 90-talisters barndom. Testa ditt minne och dina kunskaper!

Vi nittiotalister har ett alldeles särskilt förhållande till de barnprogram som visades under sent 90-tal/tidigt 00-tal. De tar oss tillbaka till en tid då allting var okomplicerat. Här nedan finns det ett quiz baserat på barnprogrammen från min barndom. Men det ska sägas att av serierna i vårt quiz rullar än idag.

Hur många rätt får du?

Är du sugen på en nostalgisk resa tillbaka till barndomen? Då är det här rätt quiz för dig. Filmtopp har 12 frågor om barnprogrammen som var dina favoriter som liten – hur mycket minns du från dem, tror du?

Njut av nostalgitrippen och ett stort lycka till!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL