Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Streama Netflix gratis

Streama Netflix gratis

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
17 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
17 november 2020

Streamingbjässen bjuckar på flera titlar.

Det mesta i Netflix utbud får vi prenumerera på för att kunna ta del av – men inte allt. Här kommer tips på titlar du kan streama idag, utan kostnad.

Netflix har en enormt stor katalog med inköpta titlar, men också original i form av egenproducerade filmer och serier. Idag finns det även ett bibliotek för den som vill titta på Netflix gratis. Det här utbudet med originalproduktioner behöver du alltså inte vara prenumerant för att kunna ta del av på streamingtjänsten. 

Har du redan en prenumeration? Se då istället Filmtopps lista med de bästa serierna på Netflix 2020!

Bird Box

Bird Box finns att streama gratis på Netflix
Foto: Netflix.

I en närliggande framtid är världen under attack av en mystisk närvaro, som driver folk till självmord. Mitt i allt kaos försöker en desperat mamma (Sandra Bullock) föra sina barn till säkerhet. Men det är lättare sagt än gjort – och hon måste göra det med ögonbindel för att skydda sig mot den lömska ondskan. 

Bird Box är en av streamingtjänstens största filmsuccéer och den sågs i över 45 miljoner under sin premiärperiod. Har du missat filmen bör du ta chansen att se den nu när du kan streama Netflix gratis.

Our Planet

Ingen mindre än naturdokumentärlegendaren David Attenborough leder denna sprakande miniserie om Jordens mest intressanta platser och djur. Från det arktiska vildlivet till djunglerna i Sydamerika och det mystiska havet.

Our Planet är Netflix högst rankade serie med otroliga 9.3/10 i användarbetyg på IMDb. Samtliga avsnitt finns tillgängliga att titta på för dig som saknar ett användarkonto. Vad väntar du på?

Stranger Things

Den som vill streama Netflix gratis kan se succéserien "Stranger Things".
Den som vill streama Netflix gratis kan se succéserien "Stranger Things". Foto: Netflix.

Precis som Netflix gratis ger bort en av sina största filmsuccéer och dokumentärer ger de oss också fri tillgång till deras mest populära fiktiva serie Stranger Things.

Seriens handling tar vid när en pojke i en småstad försvinner och övernaturliga krafter uppdagar sig. Så fort nyheten når dem bestämmer hans vänner sig för att hitta honom, vilket tvingar dem att konfrontera ondska de inte visste fanns. 

Idag finns det tre säsonger av serien. En fjärde är på väg men när den får premiär är ännu inte spikat. Vi vet bara att den kommer ut någon gång under 2021.

Murder Mystery

Murder Mystery finns för den som vill streama Netflix gratis
Foto: Netflix.

I thrillerkomedin Murder Mystery, som tillsammans med Bird Box tillhör Netflix mest sedda filmer, spelar Adam Sandler en New York-snut som reser till Europa med sin fru Audrey (Jennifer Aniston). Tanken var att få tillbaka gnistan i förhållandet, men snart finner de sig misstänkta för mordet på en miljardär och måste hitta den verkliga mördaren innan det är för sent.

För några år sedan slötSandler en flerfilmsdeal med streamingtjänsten och Murder Mystery från 2019 ingick i paketet. Den är precis som du kan förvänta dig flamsig och omogen, men underhållningen är enkel och de två Hollywoodstjärnorna är sköna ihop. En popcornrulle för hela familjen.

When They See Us

Denna Emmybelönade serie är en av de mest hyllade titlarna att kasta sig över för du som vill streama Netflix gratis. Storyn, som är baserad på verkliga händelser, handlar om fem tonåringar från Harlem som anklagas för en brutal attack i Central Park. 

When They See Us består av fyra delar och sammanlagt fem timmars supertungt brottsdrama som når djupet på vem som helst. I en av birollerna ser vi Oscarsnominerade Vera Farmiga, känd från Conjuring-filmerna. Missa inte chansen att se detta.

The Two Popes

The Two Popes – en titel för den som vill testa på Netflix gratis.
Foto: Netflix.

I detta trefaldigt Oscarsnominerade drama som bjuder på stora insatser av Anthony Hopkins och Jonathan Pryce måste Vatikanens framtida påve komma överens med dess nuvarande konservativa påve om vilken riktning man ska sätta för den katolska kyrkan. 

The Two Popes är hantverksmässigt sätt en stark film på alla fronter. Men nog handlar det mesta om skådespeleriet när de två meriterade giganterna Hopkins och Pryce duellerar mot varandra. Två timmar ren och skär njutning. 

Grace and Frankie

Två äldre kvinnor får veta att deras makar inte bara är arbetskollegor, utan också haft ett hemligt romantiskt förhållande med varandra i flera år. Det var spänt läge mellan dem innan de fick veta vad sina partners hållit på med genom åren, men kanske kan de nu finna varandra och hjälpas åt med att hantera deras ovanliga situation.

Grace and Frankie är en av Netflix längst gångna produktioner och en favorit hos många. Den är nu uppe i hela sex säsonger med en sjunde på ingång. Genom åren har det blivit flera Emmy och Golden Globe-nomineringar. Samtliga avsnitt finns tillgängliga utan kostnad.

Alla titlar för dig som vill streama Netflix gratis hittar du här. 

Hetast på Netflix just nu – för dig som har ett konto

Olivia Coleman i The Crown
Olivia Coleman i "The Crown". Foto: Netflix.

"The Crown" – Den exemplariska serien om det brittiska kungahuset är tillbaka med sin fjärde säsong och den är bättre än någonsin. Gillian Anderson gör mäktig entré som Margaret Thatcher och Oliva Coleman briljerar som Drottning Elizabeth II.

"The Queen's Gambit" – Miniserie om en begåvad schackspelare, men som när hon ska delta i en stor turnering inte längre kan tämja sina inre demoner. En av årets mest hyllade serieproduktioner och Anya Taylor-Joy kommer garanterat att vara ett hett namn när prissäsongen drar igång.

"Kärlek och Anarki" – Svensk originalserie om en flörtig lek på jobbet som går för långt och mynnar ut i en knäpp situation med höga insatser. Hyllade filmskaparen Lisa Langseths debut som serieregissör. I huvudrollen ser vi Ida Engvoll.

"Jingle Jangle: En magisk jul" – Äventyrlig musikalfilm om en fantasivärld som kretsar kring en excentrisk leksaksbyggare och hans livsbejakande barnbarn när en fantasivärld kommer till liv. På rollistan ser vi stora namn som Forest Whitaker och Keegan-Michael Key.

"Deadly Class" – En coming of age-berättelse om en tonåring som på 80-talet börjar high school för lönnmördare. Händelserik actionkomedi som består av en säsong på tio avsnitt.

"Dash & Lily" – Denna högtidliga romantiska komedi tar oss till jultider i ett trollbindande New York där en oväntad bekantskap äger rum. De två motsatta personerna Dash och Lily lär känna varandra genom meddelanden om drömmar och utmaningar som de skriver i en gemensam dagbok de skickar fram och tillbaka på olika ställen i staden. En passande serie att gotta sig i höstmyset.

För fler listor och tips --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL