Snart dags för Netflix GEEKED WEEK 2023 – allt du behöver veta

Snart dags för Netflix GEEKED WEEK 2023 – allt du behöver veta

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 12:10 | Publicerad 19 oktober 2023 kl. 09:10

Det virtuella fanevenemanget kommer tillbaka – kolla in trailern

För tredje året i rad arrangerar Netflix "GEEKED WEEK". I november presenteras purfärska nyheter och förhandsvisningar på det virtuella fanevenemanget.

I november kommer Filmtopp och alla andra film- och serieälskare där ute att kunna bänka sig framför ännu en upplaga av "GEEKED WEEK" – Netflix virtuella nördfest där nya projekt, purfärska trailers och annat smått och gott presenteras för fans världen över.

Detta är Netflix GEEKED WEEK 2023

GEEKED WEEK är ett virtuellt evenemang som anordnas av Netflix för att rikta strålkastarljuset mot så kallade genreproduktioner – termen som löst används för att samla titlar inom fantasy, sci-fi, serietidningsadaptioner och dylikt – med andra ord mot allt det där som alla vi nördar älskar!

Under eventet kommer Netflix att bjuda fans på allt från exklusiva nyheter och klipp från vad som komma skall till nya avslöjanden om våra favoriter på streamingtjänsten. Under 2023 års upplaga av GEEKED WEEK kommer titlar som bland andra Stranger Things, Avatar: The Last Airbender, One Piece och Rebel Moon att uppmärksammas.

Zack Snyders "Rebel Moon" kommer att uppmärksammas under eventet. Foto: Netflix.

Så följer du GEEKED WEEK 2023 – sändningar på sociala medier

Det finns gott om alternativ för dig som vill följa GEEKED WEEK 2023. Eventet kommer bland annat att streamas på GeekedWeek.com, men du har också möjligheten att följa livesändningar på följande plattformar för sociala medier:

Eftersom eventet huvudsakligen utgår från Los Angeles och sändningstiderna är anpassade därefter, får svenska nördar som törstar efter att snappa upp nyheterna först av alla vara beredda på en och annan sen kväll och natt under veckans gång. Har du inte möjlighet att vara vaken till småtimmarna kommer sändningarna finnas tillgängliga att streama på sociala medier även i efterhand.

"GEEKED WEEK" är helt och hållet gratis att följa.

Se trailern för GEEKED WEEK 2023:

Schemat för GEEKED WEEK 2023, 6–12 november

Måndag den 6 november – Stranger Things-dagen

Netflix rivstartar GEEKED WEEK med sin Stranger Things-dag och utlovar löpande uppdateringar från "the Upside Down" under dagen.

Tider för måndagen: Avslöjanden, uppdateringar m.m. släpps löpande på sociala medier under dagen.

Tisdag den 7 november

Tisdagens innehåll för GEEKED WEEK hålls än så länge hemligt, men uppdateringar på sociala medier utlovas under dagens gång.

Tider för tisdagen: Avslöjanden, uppdateringar m.m. släpps löpande på sociala medier under dagen.

Onsdag den 8 november

Även för onsdagen hålls agenda hemlig, men återigen utlovas löpande uppdateringar och överraskningar på X, Facebook, Instagram och TikTok under dagen.

Tider för onsdagen: Avslöjanden, uppdateringar m.m. släpps löpande på sociala medier under dagen.

Torsdag den 9 november

På torsdagen inleder GEEKED WEEK 2023 sina livesändningar. Redan nu vet vi några av serierna och filmerna som kommer att hamna i rampljuset för dagen. Fokus kommer bland annat att ligga på Avatar: The Last Air Bender, The Umbrella Academy och The Dragon Prince.

Tider för torsdagen: Livesändning från kl. 22.00 till omkring 00.30.

Fredag den 10 november

Även för fredagens livesändning har vi information om några av de produktioner som kommer att uppmärksammas. På agendan för dagen väntar exklusiva klipp, teasers och nyheter för 3 Body Problem, Yu Yu Hakusho och Leave the World Behind m.fl.

Tider för fredagen: Livesändning från kl. 22.00 till omkring 00.30.

Lördag den 11 november

På lördagen är det dags för nya favoriter att inta strålkastarljuset. Denna gången har det One Piece, Damsel och Scott Pilgrim Takes Off m.fl. i fokus.

Tider för lördagen: Livesändning från kl. 22.00 till omkring 00.30.

Söndag den 12 november – Rebel Moon-dagen

Den avslutande dagen av GEEKED WEEK 2023 är det fullt fokus på Zack Snyders kommande Rebel Moon. Exakt vad som komma skall under Rebel Moon-dagen är inte avslöjat, men Netflix lovar att det ska vara exklusivt för GEEKED WEEK.

Tider för söndagen: Livesändning från kl. 01.30 till omkring 02.30 (natten till måndag).

Netflix "GEEKED WEEK" 2023 går av stapeln del 6–12 november och går att följa helt gratis på evenemangets officiella hemsida samt på diverse sociala medier.

NÄSTA ARTIKEL