Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Här streamar du The Human Centipide

Här streamar du The Human Centipede

Filmtopp
Filmtopp | Artikel
28 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
28 oktober 2021

Här hittar du den ökända rysaren

"The Human Centipede" anses vara en av de mest motbjudande filmer som gjorts. Ämnar du likväl att se filmen och klösa ut ögonen dina? Filmtopp har tagit reda på var detta bodyhorror-stycke finns att streama.

MER LÄSNING:

I den illa beryktade skräckfilmen The Human Centipide får två amerikanska tjejer motorstopp ute på den tyska landsbygden. De tar skydd för natten, men när de vaknar upp befinner de sig i en mycket skräckinjagande källare. Det visar sig att de, tillsammans med en annan turist, är tillfångatagna för att opereras ihop av en pensionerad kirurg. Anledningen? För att ge liv åt den mänskliga tusenfotingen.

Här streamar du The Human Centipede

Planerar du att se om denna fruktade skräckis? I skrivande stund finns det inte många streamingtjänster i Sverige som erbjuder den. Varken Netflix, Viaplay eller HBO har den i sitt sortiment. Faktum är att den just nu inte ingår i något prenumerationspaket. Däremot kan du hyra eller köpa filmen. På Amazon kan du hyra The Human Centipede för 3,99 dollar (vilket idag innebär 34 kronor) och köpa den för 12,99 dollar (111 kronor). Vi hittar för närvarande inga andra som har filmen.

Vad gäller de två uppföljarna är det samma sak där: de finns att hyra och köpa på Amazon.

NÄSTA ARTIKEL