Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Woods.

Den enda lögnen säsong 2 – blir det någon fortsättning?

David Lindahl | Artikel
13 juni 2020
David Lindahl | Artikel
13 juni 2020

Vi redogör om det blir en säsong 2 eller inte.

Netflixserien "Den enda lögnen" hade premiär den 12 juni och redan väcks frågor kring om det planeras en andra säsong. Här har vi samlat det vi just nu vet om en säsong 2 av "Den enda lögnen".

Den amerikanske författaren Harlan Coben har samarbetat med Netflix i de två tidigare produktionerna Safe och The Stranger. Den enda lögnen är hans tredje samarbete och baserat på hans bok The Woods från 2007.

Harlan Coben själv agerade producent till den just nu populära polska miniserien Den enda lögnen som Netflix tog sig an som en originalserie. Det är en deckare om den polske åklagaren Pawel i Warsawa som minns tillbaka när hans syster Kamila och en annan pojke försvann från ett sommarläger för 25 år sedan. Två andra ungdomar hittades mördade och hennes försvinnande har sedan dess setts som en olöst mordgåta. Men nu dyker nya saker upp som gör att Pawel måste ta saken i egna händer och en gång för alla ta reda på vad som hände med hans syster.

 

Blir det någon säsong 2?

The Woods.
Netflix originalserie Den enda lögnen. Foto: Netflix.

Som en miniserie baserat på Harlan Cobens bok The Woods, finns det ingen direkt fortsättning på det mystiska slutet till Den enda lögnen. I nuläget finns ingen andra säsong bekräftad från varken skaparna av serien eller Harlan Coben själv. Även Cobens tidigare Netflixproduktioner har hållit sig till en säsong, vilket gör det mindre troligt att en fortsättning är på gång.

Harlan Coben har tidigare i en intervju med Variety angående en uppföljare på hans Netlifxproduktion The Stranger kommenterat att "en del av dealen som jag gör med tittarna är att du får alla svar – det är en fullständig bok".

Även om det kanske enbart blir en säsong av Den enda lögngen på Netflix är det flera Harlan Coben-verk under produktion hos streamingtjänsten som kommer att ha premiär framöver.

Läs också mer om de bästa serierna på Netflix 2020.

NÄSTA ARTIKEL