Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Taylor Kinney i Chicago Fire och en brandsläckare från Housegard. Foto: Viaplay och Housegard.

Tävling – vinn ett smart brandskyddspaket från Housegard!

Andreas Ziegler
Andreas Ziegler | Annat
29 april 2021
Andreas Ziegler
Andreas Ziegler | Annat
29 april 2021

Quiz om brandmän i TV-serier.

På valborg är det många som firar med majbrasor. Då är det viktigt att tänka på brandsäkerheten. Därför passar vi på att hylla brandmän i TV-serier med ett quiz. En lycklig vinnare tilldelas ett smart brandskyddspaket från Housegard.

Valborg är en högtid som från början firas till minne av det tyska helgonet Walpurgis. I Sverige råder ofta eldningsförbud från början av maj. Därför är sista april sista dagen att elda upp skräp efter vårstädningen av skog och mark, vilket är vad som har gett upphov till de så kallade majbrasorna.

Dessvärre leder detta ofta till olyckor. Efter nyårsafton är valborgsmässoafton den dag på året då räddningstjänsten har flest utryckningar. Vi på Filmtopp tänker därför passa på att hylla alla brandmän med ett litet quiz om just brandmän i TV-serier.

Samarbete med Housegard

Detta quiz har gjorts i samarbete med Housegard, ett företag som har utmärkt sig inom brandsäkerhet de senaste tjugofem åren. Bland alla som får samtliga rätt på quizet kommer vi att lotta ut en vinnare, som får ett Smart brandskyddspaket.

Housegards lösning för smarta hem heter Housegard Note. Som i de flesta brandskyddspaket ingår en brandfilt och en brandsläckare, som kommer i tre olika färger. Det ingår även en hub och två smarta brandvarnare. Du kan sedan ladda ner en gratis-app, som gör att du bli meddelad om larmet går därhemma.

Andra produkter som kan kopplas till denna lösning är bland annat vattenläckagelarm, dörrsensorer och rörelsedetektorer. Upp till femtio olika enheter, placerade i flera olika boenden kan kopplas till ett och samma system.

Dessutom finns det inga abonnemangskostnader – den enda kostnaden som finns är de olika produkterna.

Förutom för vinnaren av vår tävling, så klart!

Uppgifterna ni fyller i nedan kommer endast samlas in för tävlingens ändamål. Filmtopp kommer sedan att ge vinnarens namn och adressuppgifter till Housegard, som skickar priset till vinnaren.

 

NÄSTA ARTIKEL