Quiz: Bara ett sant Disney-fan känner igen filmerna med hjälp av dessa bilder!

Quiz: Bara ett sant Disney-fan känner igen filmerna med hjälp av dessa bilder!

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad 06 november 2023 kl. 13:11 | Publicerad 22 mars 2021 kl. 19:03
ANNONS
ANNONS

Har du tillräckligt stor koll på Disneys klassiker?

Disney har gjort många klassiker, massor till och med. Men hur observant har du varit när du sett dem? I detta quiz ställs dina kunskaper till sin spets.

FLER QUIZ:

Många är vi som älskar Disneys underbara värld, som bara växer sig större och större med åren. Inte bara genom stora filmer innanför Pixar, Marvel och det stora Star Wars-universumet, utan också med sin fortsatta satsning på nya originalberättelser i klassisk Disney-anda. Bland dessa hittar vi de äventyrliga succéerna Raya och den sista draken och Vaiana.

De senaste åren har vi även fått se Disney återuppta gamla favoriter och ge dem nya versioner, däribland DjungelbokenLejonkungen och Den lilla sjöjungfrun. En satsning som blandat och gett, men som överlag har varit uppskattad av fansen. Medan vissa menar att de hellre ser nya berättelser göras, hävdar andra bestämt att det är fantastiskt att uppleva dem i ett helt nytt sken.

Spela Filmtopps Disney quiz

I och med att alla fantaster kan komma åt filmjättens bibliotek via Disney+ fylls våra kvällar med att se gamla klassiker likt aldrig förr. Av den anledningen har vi knåpat ihop ett klurigt quiz. Utmaningen är att du ska gissa rätt på vilka filmer vi har genom ett specifikt urval av bilder.

Kan du känna igen filmerna med hjälp av dessa bilder?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL