TRAILER: James Wan-producerade skräckfilmen The Curse of La Llorona

Mexikanska sägnen La Llorona kommer snart på bio.

En bild av La Llorona
The Curse of La Llorona. Foto: Warner Bros.

Produktionsbolaget New Line och Warner Bros har nyligen släppt en trailer till den kommande skräckfilmen ”The Curse of La Llorona”. Skräckfilmsregissören James Wan producerar.

The Curse of La Llorona är baserad på en mexikansk folktro om en mamma som dränkte sina två söner efter att hon upptäckte att hennes man var otrogen. Därefter förbannades hon till att för evigt vandra på jorden sökande efter andra barn att stjäla och kalla sina egna.

Michael Chaves har regisserat en filmversion som utspelas på 70-talet i Los Angeles. I centrum står en ensamstående mamma som jobbar som socialarbetare och bor med sina söner. Denna lilla familj kommer att utsättas för La Llorona, som letar efter två nya söner att stjäla.

I filmen får vi se skådespelare som Linda Cardellini, Raymond Cruz, Patricia Velasquez, Marisol Ramirez, Sean Patrick Thomas, Jaynee-Lynne Kinchen och Roman Christou.

Snart kommer vi få se en ny version av skräckfilmen Invisible Man, Läs mer här!

Här nedan ser du trailern,

Filmen har premiär den 19 april 2019.

Är du sugen på en riktig skräckis eller har du redan sett en i år?

About Kristian Andersson 1289 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.