Nya bilder på IT: Chapter Two & Wonder Woman 1984 släppt

Nya bilder från produktionerna till ”IT: Chapter Two” och ”Wonder Woman 1984” har dykt upp.

Dark Horizons: Pedro Pascal

Det är långt kvar tills att vi får se uppföljarna till de hyllade filmerna ”IT” och ”Wonder Woman”. Vi får tidigast se dem under slutet av 2019. Men nu har det publicerats ett par Twitter-inlägg med bilder från filmerna. 

Idag har Warner Bros Twittrat ett par mycket intressanta bilder från inspelningarna av Andy Muschettes skräckfilm IT: Chapter Two och Patty Jenkins superhjältefilm Wonder Woman 1984.


Senaste nytt om ”Wonder Woman 1984”:

Regissören Patty Jenkins delade med sig av en bild på Game of Thrones och Equalizer 2-stjärnan Pedro Pascal från sin inspelning, där han är uppklädd i kostym, något som vi kanske inte är så vana vid.

Filmen kommer att utspela sig i Washington D.C där Kristen Wiigs karaktär Cheetah är huvudantagonisten. I filmen kommer vi att få se skådespelare som Gal Gadot, Chris Pine, Natasha Rothwell, Ravi Patel och Gabriella Wilde.

”Wonder Woman 1984” har premiär 1 november 2019. 


Senaste nytt om ”IT: Chapter Two”:

Vi får ta del av bilder från inspelningarna av uppföljaren till Det. Vi får se de äldre karaktärerna vistas ute på gatan i Derry, Maine.

Bland annat ser vi Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Jay Ryan (Ben Hanscom), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Bill Hader (Richie Tozier) och Andy Bean (Stan Uris). Se alla karaktärer som vuxna här!

”It: Chapter Two” har premiär 6 september 2019.

Vad tycker du om bilderna? Är du peppad?

About Kristian Andersson 1266 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

1 Trackbacks & Pingbacks

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.